Showbiz

Oana Roman, în culmea fericirii. Ce surpriză i-a pregătit fiica sa de sărbători: „Am fost binecuvântată”

schedule 27 dec. 2023, 10:37

Oana Roman, în culmea fericirii. Ce surpriză i-a pregătit fiica sa de sărbători: „Am fost binecuvântată”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman este în culmea fericirii. Ce surpriză i-a pregătit fiica sa de sărbători și cum s-a bucurat de Crăciun!

Oana Roman, în culmea fericirii de Crăciun

Oana Roman a sărbătorit Crăciunul alături de cele mai importante persoane din viața sa și a nu uitat-o nici pe mama ei într-o zi atât de importantă. Vedeta a umplut mașina de cadouri și a mers să o vadă pe femeia care i-a dat viață și care încă se află într-un centru de îngrijire pentru bătrâni, având serioase probleme de sănătate. A petrecut câteva ore bune în compania ei și i-a făcut ziua mult mai frumoasă.

În cea de-a doua zi de Crăciun, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei s-a distrat și s-a relaxat, iar cea mai mare surpriză a avut-o în momentul în care a ajuns acasă și a văzut ce surpriză i-a făcut fiica sa. Isa a umplut camera mamei sale cu lumănări parfumate, pentru că își dorea să o ajute să se relaxeze și să se odihnească mai bine, iar Oana Roman a împărtășit momentul cu fanii ei de pe rețelele sociale, unde postează zilnic câte ceva.

Sursa foto (c): Oana Roman/Instagram

Fiica lui Petre Roman și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune cât de fericită și recunoascătoare este pentru copilul pe care îl are. Despre Isa a avut numai cuvinte bune de zis, considerându-se binecuvântată cu o fiică atât de bună, de sensisibilă și de deșteaptă precum este ea. Așadar, sărbătorile de iarnă au fost unele pline de bucurie și de împlinire sufletească pentru ea.

Oana Roman are tot ceea ce și-ar putea dori și chiar dacă anul 2023 a fost unul plin de provocări și de momente care au pus-o la încercare în multe moduri, a reușit să demonstreze că este o femeie puternică și a mers înainte de fiecare dată.

„Azi am fost în vizită la mama, la patinoar, la încă 2 prietene și seara am ajuns acasă și am făcut în bucătărie și în tot parterul. Când am urcat să mă odihnesc, Isa mi-a spus să mă schimb și apoi să închid ochii când am intrat în dormitor, unde mă aștepta așa. Eu sigur am făcut ceva bine în viața asta pentru că am fost binecuvântată cu un copil atât de minunat. Este cuminte, bună, empatică, deșteaptă și sensibilă. Este copilul meu perfect.”, a transmis Oana Roman, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---