Showbiz

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Care este starea sa la momentul actual: „Am făcut această investigație cu sedare”

schedule 19 mai 2023, 12:42

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Care este starea sa la momentul actual: „Am făcut această investigație cu sedare”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman nu scapă de probleme, în ultima vreme, iar de curând le-a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul îngrijorătoare fanilor ei de pe rețelele sociale legate de starea sa de sănătate. Ce a declarat și cum se simte fiica lui Petre Roman!

Oana Roman, declarații de pe patul de spital

Oana Roman nu este în cea mai bună formă, iar cei care o urmăresc zi de zi pe contul ei oficial de Instagram și-a făcut griji serioase pentru ea și pentru starea de sănătate, în urma unor mărturisiri pe care chiar ea le-a făcut pe internet. Vedeta este extrem de sinceră și își ține mereu fanii la curent, iar de curând nu a avut deloc vești bune pentru aceștia. Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a zis acestora că va lipsi două zile din mediul online, dar nu s-a retras înainte de a le spune și care este motivul real pentru care a decis, fără voia sa, că trebuie să își ia această mică pauză.

Ei bine, vedeta a făcut o colonoscoăie, o intervenție nu foarte grea sau, cel puțin, nu la fel de grea ca ziua de dinainte de aceasta. Oana Roman crede că se pregăti pentru ceea ce avea să urmeze a fost mult mai dificil decât intervenția în sine, deorece a fost anesteziată în timpul ei și nu a simțit niciun fel de durere. Cel mai important este că, la final, rezultatele au fost unele bune și că nu va mai fi nevoie de intervenții suplimentare.

''Voiam să vă anunț că azi și mâine voi fi mai puțin prezentă cu voi aici pentru că mâine dimineață voi face o mică intervenție, o colonoscopie, și cei care au făcut știu că ziua de dinainte e mai grea cumva decât procedura în sine care se face cu sedare. Am făcut colonoscopie și endoscopie. Rezultatele sunt foarte bune. Totul e ok. Mulțumesc tuturor pentru mesaje!'', a povestit Oana Roman, la Story.

Ca de fiecare dată, fiica lui Petre Roman a fost bombardată cu mesaje venite din partea fanilor ei, de pe Instagram. Vedeta și-a revenit repede după intervenție și le-a vorbit oamenilior despre starea, urmând ca la final să le dea și un sfat. Ea le-a zis acestora că, dacă urmează să treacă printr-o situație similară, să opteze pentru această sedare ușoară, mai ales că nu este vorba despre o aneztezie generală, iar ei se vor trezi imediat după ce intervenția ajunge la final.

''Gata, sunt bine cât de cât pe picioare, mi-am revenit. (...). Am făcut această investigație cu sedare adică am dormit în timpul acestei investigații, drept urmare nu am simțit absolut nimic. Am înțeles că sunt spitale unde se face pe viu, ceea ce mi se pare absolut inuman. Dacă vă faceți și voi să cereți cu sedare pentru că altfel este dureros. Este o sedare ușoară, nu este anestezie generală și vă treziți imediat după ce se termină.'', a mai zis Oana Roman.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---