Showbiz

Oana Roman, criză de nervi din cauza fiicei sale. Ce a făcut Isa în lipsa ei: „Foarte rar mă supără”

schedule 06 sept. 2023, 14:12

Oana Roman, criză de nervi din cauza fiicei sale. Ce a făcut Isa în lipsa ei: „Foarte rar mă supără”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut criză de nervi din cauza fiicei sale, care deși o supără foarte rar, a reușit să o facă să aibă o reacție cu totul și cu totul neașteptată. Ce a enervat-o atât de tare pe fiica lui Petre Roman!

Oana Roman, criză de nervi din cauza Isei

Oana Roman și fiica sa, Isa au o relație foarte bună. Cele două vorbesc aproape despre orice una cu cealaltă, iar vedeta a spus mereu despre copilul său că este cuminte și că nu are ce să îi reproșeze. Cu toate acestea, sunt momente în viață în care reușește să o scoată din minți pe mama sa, cum a fost un episod recent, despre care fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei le-a vorbit chiar și fanilor ei din mediul online.

Ei bine, Oana Roman era pe punctul de a merge la o întâlnire foarte importantă pentru ea, moment în care a făcut o criză de nervi, din cauza fiicei sale. Isa a scăpat o cutie întreagă cu sclipici peste toate fardurile mamei sale, peste bureți, pensule și peste toate lucrurile pe care le avea pe masa de machiaj. I-a fost extrem de greu să se controleze, mai ales că fata ei trebuia să o însoțească la întâlnirea respectivă, pentru că Oana Roman nu pleacă nicăieri fără ea, după cum chiar aceasta a dezvăluit pe rețelele sociale.



Pe unele dintre ele le-a putut curăța, dar sunt și unele pe care a fost nevoită să le arunce, pentru că nu ar mai fi avut la ce să le folosească.

„Gata pentru o întâlnire după ce am făcut o criză de nervi, Foarte rar mă supără Isa, dar azi efectiv m-a scos din minți când am ajuns acasă de la mama. Mi-am ieșit din minți, pentru că Isa mă supără foarte foarte rar, dar astăzi, când m-am dus să mă machiez ca să merg la o întâlnire cu ea, pentru că nu merg nicăieri fără ea, am constatat că vărsase o cutie cu sclipici peste toate fardurile mele, peste toate bureții de fond de ten, peste toate blush-urile, peste toate pensulele, peste toată masa de machiaj era plină de sclipici. M-am liniștit acum, dar am simțit că o iau razna, pentru că a trebuit să curăț și multe nu le mai pot spăla de sclipiciul ăla, deci s-a terminat cu ele. Asta e.”, a povestit Oana Roman, la Story.

Zilele trecute, în ceea ce o privește pe Isa, Oana Roman a spus că a luat câteva decizii clare. Din ziua în care va începe școala, fiica ei nu va merge la culcare mai târziu de ora 22:00 și, totodată, a spus că o va posta mai rar în mediul online, pentru că trebuie să fie și ea de acord cu aparițiile sale de acum înainte.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---