Showbiz

Oana Roman, despre o eventuală împăcare cu Marius Elisei. Este dispusă sau nu să facă acest lucru

schedule 14 iul. 2023, 08:51

Oana Roman, despre o eventuală împăcare cu Marius Elisei. Este dispusă sau nu să facă acest lucru
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman oferit un interviu, în urmă cu scurt timp, în care a vorbit inclusiv despre o eventuală împăcare cu fostul său partener de viață și tatăl fiicei sale. Ar fi sau nu dispusă să formeze din nou un cuplu cu Marius Elisei!

Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cuplurile despre care s-au scris și s-au vorbit multe de-a lungul timpului și nici după separarea lor nu au pace. Mulți dintre cei care o urmăresc pe fiica lui Petre Roman în mediul online s-au întrebat, încă din ziua în care au decis din nou să se separe, dacă vor ajunge până la urmă să se împace, având în vedere că nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul acesta.

Ei bine, conștientă fiind că oamenii sunt încă foarte curioși în ceea ce privește o eventuală împăcare cu fostul ei partener de viață, vedeta a oferit câteva declarații în acest sens și a început prin a vorbi despre relația pe care Marius Elisei o are cu fiica lui, Isa. Din câte a povestit chiar ea, se pare că se văd destul de des și petrec mult timp împreună, dar vedeta a propus să iasă și toți trei, motiv pentru care săptămâna trecută au mers la film. În ceea ce privește împăcarea, a mărturisit sincer că momentan este pace între ei și că acum nu dorește să își facă planuri, ci să lase totul pe mâna destinului.

A evitat multă vreme subiectul și la fel a vrut să procedeze și în interviul pe care tocmai l-a oferit, dar a ajuns să vorbească despre tatăl fiicei sale, chiar dacă nu a dat prea multe detalii. Pentru a clarifica situația legată de împăcarea lor, a zis că nu este o prioritate pentru ea, că nu își dorește în mod special să formeze din nou un cuplu cu Marius Elisei, dar pe viitor lucrurile s-ar putea schimba. Așadar, cei doi nu s-au împăcat, iar momentan nu sunt siguri că vor să o facă, cel mai important fiind că fiica lor se bucură de prezența ambilor părinți în viața sa și nimic mai mult.

”E bine, se vede cu Iza, am zis că mai trebuie să mai ieșim cu toții, am fost și la film săptămâna trecută. E pace deocamdată. Nu știu, eu, deocamdată nu calculez nimic. Vom vedea. Nu a vrea foarte mult să vorbesc despre subiectul ăsta. Am spus foarte clar că eu despre chestiile astea încerc să evit să mai vorbesc. Dacă am ceva de spus, spun la mine și eu pot controla ce se întâmplă. Când dau declarații, se scoate din context și se montează lucrurile diferit. Aleg să se spun la mine, pentru a controla. Vom vedea. Niciodată (nr. o eventuală căsătorie), nu este o prioritate, nu este ceva care să fie pe lista mea de dorințe în momentul ăsta”, a declarat Oana Roman pentru XNS.

Mai apoi, a vorbit și despre vila din Tunari pe care își dorește să o dea spre vânzare, doar că așteaptă momentul oportun pentru a face lucrul acesta.

”O să o vindem la un moment dat, pentru că este prea mare pentru noi, dar aștept momentul potrivit. Nu mă dă nimeni afară din casă, Doamne ferește. Aștept momentul oportun să fie piața cum trebuie, vorbim de ordinul sutelor de mii de euro. Ne vom muta într-o casă puțin mai mică, nu un apartament”, a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---