Showbiz

Oana Roman, părere sinceră despre familia lui Vlad Pascu: „Apropo de băiatul acela care a omorât 2 copii la 2 Mai”

schedule 16 sept. 2023, 08:53

Oana Roman, părere sinceră despre familia lui Vlad Pascu: „Apropo de băiatul acela care a omorât 2 copii la 2 Mai”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a vorbit cu fanii ei din mediul online despre cazul lui Vlad Pascu, dar și despre familia acestuia. Iată ce mesaj a publicat!

Oana Roman, părere sinceră despre familia lui Vlad Pascu

Când are o părere pe care vrea să și-o exprime în mediul online, pe Oana Roman nu o poate opri nimeni și nimeni, indiferent de cât de dură ar fi aceasta. Nu de puține ori, vedeta a fost criticată de către urmăritorii ei pentru spusele sale despre diferite cazuri sau persoane publice de la noi din țară, dar pentru ea vorbele rele nu au o așa mare importanță, cel mai mai important fiind ca mesajele ei să ajungă la cât mai multă lume.

Este o persoană activă pe social media și oricât de aglomerat i-ar fi programul, ea nu uită să facă postările zilnice pentru miile de oameni care o urmăresc, iar în urmă cu câteva ore a abordat un subiect de interes, dar și extrem de sensibil și anume cazul lui Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi copii la 2 Mai, despre care toată țara vorbește în ultimele zile. Fiica lui Petre Roman a urmărit și ea ultimele știri și declarațiile părinților lui și nu s-a putut abține să nu le spună fanilor ei care este părerea pe care și-a format-o în urma imaginilor cu pricina.

I se pare ireal modul în care părinții lui Vlad Pascu au reacționat la audieri și nu a putut să nu aducă în discuție faptul că mama lui a fost arestată, pentru că a încercat să șantajeze niște martori la dosar, dar mai ales pentru că există probe că ea le-ar fi cumpărat substanțe interzise fiului său și prietenilor acestuia.

Oana Roman a rămas mască și crede că sunt multe familii asemănătoare în România, cel mai dureros fiind că unii care sunt nevinovați au de suferit sau își pierd viața din cauza lor, așa cum s-a întâmplat și în cazul de față despre care nu doar fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a adus vorba, ci și multe alte persoane publice.

„Apropo de băiatul acela care a omorât 2 copii la 2 Mai. Iată cu ce se ocupă familia lui. Tatăl lui ieri la audieri râdea în hohote și apoi a dat peste niște jurnaliști, iar mama lui tocmai a fost aseară arestată pentru că a încercat să șantajeze niște martori și pentru că există, se pare, probe că ea le cumpăra substanțe copilului ei și prietenilor lui. Poate că le și folosea împreună cu ei, de unde să știm noi. Ideea este că familii din astea distruse din păcate eu cred că sunt foarte multe în România. Din ăștia cu bani mulți așa.”, a zis Oana Roman, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---