Showbiz

Oana Roman predă lecții de bune maniere, dar a fost taxată dur de internauți: „Câtă eleganță! Ca la Curtea Regală”

schedule 13 nov. 2023, 10:00

Oana Roman predă lecții de bune maniere, dar a fost taxată dur de internauți: „Câtă eleganță! Ca la Curtea Regală”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman predă lecții de bune maniere, dar cu toate acestea a fost taxată dur de internauți. Ce greșeală imensă a făcut fiica lui Petre Roman și ce au comentat oamenii!

Oana Roman, taxată dur de internauți

Oana Roman predă bunele maniere, chiar în școala în care învață fiica ei și a vorbit de mai multe ori în mediul online despre acest aspect. Vedeta a încercat de fiecare dată să le arate celor care o urmăresc cum este bine sau nu să se comporte în societate, când vizitează pe cineva sau când stau la masă, iar una dintre imaginile pe care ea le-a postat recent le-a atras imediat atenția internauților.

De ce? Ei bine, din simplul motiv că oamenii au fost de părere că vedeta a încălcat chiar regulile în care încearcă să îi facă pe internauți să creadă. Ceea ce i-a deranjat pe aceștia nu a fost neapărat ecranul murdar al laptopului, care nu a scăpat nici el de comentariile răutăcioase, ci mai degrabă faptul că fiica lui Petre Roman stătea cu picioarele pe masă și încălțată în casă.

Astfel, cuvintele dure la adresa ei au început să apară imediat, multora fiindu-le greu să creadă că o femeie care predă bunele maniere poate să apară în felul acesta pe rețele sociale. Deși a fost criticată din toate părțile, vedeta nu a reacționat în niciun fel, semn că nu dă prea multă importanță gurilor rele. Unii au ținut, însă, să precizeze că nu are pic de eleganță, iar un alt aspect care a fost luat în calcul de cei care o urmăresc a fost faptul că a fost îmbrăcată la fel și cu o seară înainte.

„Cu ghete în casă? Și cu picioarele pe masă?! Bine că ne înveți cum să ne bem cafeaua”, „Ecranul ca ecranul, dar de ce dracu stai încălțată, în casă și mai ales cu picioarele pe masă, așa se lucrează oare la contracte?”, „Ce maniere, câtă eleganță! Ca la Curtea Regală”, „Deci ea așa era îmbrăcată și aseară. Aceiași colanți și ghete. Așa a dormit”, „Laptopul ăla nu a mai fost deschis de câteva luni”, „Îmi dau seama ce curat e la ea în casă dacă stă cu ghete”, „Ce cameră hidoasă parcă te sufoci când te uiți ce plină și o mulțime de culori anapoda…Doamne…nu are pic de stil de eleganță nici nu mai discutam”.
„Mă obosește decorul din casa ei: canapea de un fel, fotoliu de altfel, dulap de cu totul alt fel, o cutie de carton pitită după o bibliotecă care nu prea dă bine acolo, 2 pereți în 2 feluri, tablouri care nu au nicio legătură. Serios, ai impresia că fiecare obiect e luat în casa aia pentru că nu vroia cineva să îl arunce și i l-a dat gratis numai să se scape de el”,„Iar mizeria de pe ecranul laptopului zici că e făcută cu degetele. Cred că își pune poza cu crush-ul pe ecran și o tot atinge în timp ce se linge pe degete de brânză”, „Dacă și câinele umbla prin casă și prin pat…ea de ce nu ar sta în casă încălțată?”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---