Showbiz

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei. Cum se înțelege cu tatăl copilului ei: „A gătit”

schedule 29 mai 2023, 14:01

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei. Cum se înțelege cu tatăl copilului ei: „A gătit”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Oana Roman a dezvăluit care este, la momentul actual, relația pe care o are cu Marius Elisei. Există oare șanse de împăcare între fiica lui Petre Roman și tatăl copilului ei!

Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de o poveste de iubire cu năbădăi. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, doar că de data aceasta pare că nu mai există nicio șansă de împăcare, având în vedere că au trecut câteva luni bune de când au decis să o ia pe drumuri separate și și-au aruncat cuvinte grele, la un moment dat, sub privirile atente ale oamenilor.

Mai apoi, au considerat că ar trebui să păstreze o relație cât de cât bună între ei, de dragul fiicei pe care o au împreună. Isa a fost afectată de fiecare dată când între părinții eu au existat neînțelegeri și chiar a mers la un psiholog, pentru a vorbi despre problemele sale, mama ei fiind conștientă că nu va fi niciodată nu va fi la fel de sinceră cu ea cum este cu terapeutul. Fiica lui Petre Roman face tot ceea ce îi stă în putință pentru fiica ei și a lui Marius Elisei, oricât de dificil ar fi pentru ea.

Oricât de ocupată ar fi, vedeta încearcă să fie o persoană activă pe rețelele sociale, unde le vorbește fanilor despre viața sa privată. Unii au fost curioși să afle care este, în prezent., relația pe care aceasta o are cu fostul ei soț, dar ea a preferat să tacă o vreme, urmând să discute despre acest aspect, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. Ei bine, se pare că deși relația lor este una bună, vorbesc des, iar el merge din când în când în casa lor, aceștia nu formează din nou un cuplu și se pare că nu o vor face prea curând.

„Am acolo sus ceva care are grijă de mine. Fără ea (n.r. căsătorie) lumea nu ar mai fi la fel. Este foarte importantă. Suntem foarte ok (n.r. relație cu Marius Elisei), nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus. E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem. Nu în momentul ăsta (n.r. împăcare Marius Elisei). Nu acum, nu știu, vom vedea”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---