Showbiz

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei după ce a confirmat că are o nouă iubită: „Ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea”

schedule 28 sept. 2023, 09:26

Oana Roman, acuzații dure la adresa lui Marius Elisei după ce a confirmat că are o nouă iubită: „Ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a făcut câteva acuzații dure la adresa lui Marius Elisei, la scurt timp după ce acesta a confirmat că are o nouă iubită. Vedeta a publicat mesajele dintre ei.

Oana Roman, acuzații dure la adresa fostului soț

Marius Elisei iubește din nou, iar în urmă cu doar câteva ore, acesta a dat primele declarații despre actuala sa parteneră de viață. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei petreceri, au început să vorbească, iar de trei săptămâni formează un cuplu, lucru pe care Oana Roman l-a aflat de la fiica sa, după ce bărbatul i-a vorbit micuței despre ceea ce se petrece în viața lui la momentul actual.

De asemenea, el a precizat că deși a trecut atât de puțin timp, lucrurile s-au mișcat destul de repede între ei și că este extrem de fericit alături de ea, în ciuda faptului că este cu zece ani mai mare decât el. Femeia lucrează în domeniul medical și se înțelege foarte bine cu copii, iar acesta a fost un plus în ochii iubitului ei, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Cea care nu pare să se bucure atât de mult este fosta lui parteneră de viață, care a făcut publice niște conversații pe care ei le-au purtat în trecut, moment în care i-a adus acuzații grave, precum cea legată de faptul că s-a folosit de copilul pe care îl au împreună, pentru a se răzbuna. De asemenea, ea le-a arătat urmăritorilor ei cum Marius Elisei s-a rugat de ea să se împace și i se pare ireal că a fost băgată fiica lor la mijloc în această poveste.

„Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări.
Eu duc singură dar nu ne atingem de copil. Pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele...vorbesc”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman nu s-a oprit aici, iar vizibil deranjată de spusele fostului soț, a postat și mai multe imagini cu o parte dintre conversațiile pe care le-au avut în trecut.

„Totul a fost pentru că ai susținut că iubești nu din compromis de dragul copilului așa cum ai mințit aseară pe la tv. Eu NU mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente de mult. Și mă rezum la atât. Sunt sute de discuții care atestă adevărul oebtru că eu am întotdeauna adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---