Showbiz

Marius Elisei, acuzat de Oana Roman că nu contribuie la creșterea copilului după despărțire: „Mă bufnește și râsul, mă rog”

schedule 03 feb. 2023, 11:13

Marius Elisei, acuzat de Oana Roman că nu contribuie la creșterea copilului după despărțire: „Mă bufnește și râsul, mă rog”
Sursa foto: YouTube Miciacios News

Oana Roman a făcut câteva Story-uri, direct pe contul ei oficial de Instagram, în care i-a adus câteva acuzații dure fostului ei partener de viață. Când a aflat ceea ce mama copilului său a zis despre el, Marius Elisei a oferit și el declarații despre situație, dar nu i-a răspuns cu aceeași monedă.

Marius Elisei, acuzații din partea fostei partenere

În urmă cu doar câteva zile, Marius Elisei și Oana Roman au decis să anunțe pe toată lumea că nu mai formează un cuplu, din cauza neînțelegerilor dintre ei. Aceștia nu se despart pentru prima oară, tocmai de aceea fanilor lor din mediul online le este greu să creadă faptul că nu se vor împăca și de data aceasta, măcar de dragul copilului pe care îl au împreună și care are, de fiecare dată, de suferit de pe urma certurilor dintre părinții ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni nici faptul că aceștia au fost căsătoriți și că mai apoi au decis să divorțeze, chiar de Ziua Îndrăgostiților, când în mod normal ar fi trebuit să sărbătorească iubirea, nu să îi dea cu piciorul. De-a lungul timpului, aceștia și-au aruncat cuvinte grele, dar mereu au reușit să treacă peste acestea și să se bucure de relație, până când lucrurile chiar nu au mai mers. Recent, de exemplu, Oana Roman a făcut câteva acuzații grave, la care fostul ei partener de viață a reacționat imediat.

Ei bine, Oana Roman a zis despre acesta că nu contribuie în niciun fel la creșterea copilului pe care îl au împreună, pentru că nu are timp și nici posibilitatea de a o face. De asemenea, fiica lui Petre Roman a precizat că orice fel de comunicare între ea și fostul ei partener s-a încheiat. Marius Elisei a precizat că nu a stat să citească tot ceea ce a postat ea în mediul online, pentru că nu vrea să se încarce sub nicio formă cu așa ceva.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat.”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

Sursa foto (c): Oana Roman/Facebook

„Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!”, a declarat Marius Elisei, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---