Showbiz

Oana Roman și Marius Elisei, petrecere de ziua fiicei lor: „Să ne trăiești cu numele”

schedule 15 aug. 2023, 13:09

Oana Roman și Marius Elisei, petrecere de ziua fiicei lor: „Să ne trăiești cu numele”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au dat petrecere de ziua fiicei lor, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale. Ce mesaj a transmis fiica lui Petre Roman în mediul online!

Oana Roman și Marius Elisei, petrecere de ziua fiicei lor

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste și chiar dacă au decis să o ia pe drumuri diferite, se ocupă împreună de creșterea fiicei lor, conștienți fiind că are nevoie de prezența ambilor părinți în viața ei. Astăzi, 15 august, fiica lor își serbează ziua de nume și a avut parte de o petrecere organizată de părinții ei la care au luat parte câțiva prieteni de familie.

Toată lumea s-a distrat, iar la miezul nopții, Isa a primit un tort, moment în care toată lumea a felicitat-o, iar mama ei a postat câteva imagini în mediul online, unde este foarte activă, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, a făcut un colaj cu imagini în care se afla fiica ei, alături de câteva rânduri care au reușit să emoționeze pe toată lumea.„Te iubesc Maria mea! ❤️❤️❤️ În zi de Mare Sărbătoare îți mulțumesc că m-ai ales și îți doresc ca Sfânta Fecioara sa te ocrotească și sa te Binecuvânteze !”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

În ciuda faptului că Marius Elisei și fiica lui Petre Roman nu mai formează un cuplu și s-au certat de mai multe ori, ei nu uită de rodul iubirii lor și încearcă foarte mult să îi fie alături în momente precum acesta. Chiar vedeta a povestit, într-un interviu pe care le-a acordat de curând, că fostul ei soț vorbește des cu fata lui, le ajută când au nevoie, doar că nu mai locuiesc în aceeași casă și nu mai există cale de împăcare între ei. Ea nu a negat că ar putea forma din nou un cuplu pe viitor, doar că nu a venit momentul pentru a face acest pas, ci preferă să se bucure de fiecare moment ca o adevărată familie.

„Să ne trăiești cu numele Maria Isabela”, a mai transmis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---