Showbiz

De ce urăște Oana Roman să zboare cu avionul. Vedeta a vorbit despre asta abia acum

schedule 30 aug. 2023, 12:18

De ce urăște Oana Roman să zboare cu avionul. Vedeta a vorbit despre asta abia acum
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Pentru Oana Roman să zboare cu avionul nu este deloc o plăcere, ci mai degrabă o necesitate. Vedeta a explicat abia acum ce i s-a întâmplat și de unde provine frica.

De ce urăște Oana Roman să zboare cu avionul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman adoră să călătorească. Ori de câte ori are ocazia, fiica lui Petre Roman vizitează locuri în care nu a mai fost niciodată sau merge în cele care i-au plăcut și care i-au rămas la suflet. Din păcate, de cele mai multe ori, trebuie să zboare cu avionul pentru a ajunge în destinațiile alese, iar acest lucru nu o încântă deloc. Ar prefera să aleagă orice alt mijloc, doar că nu este posibil și oricât ar dori să își învingă teama, când ajunge în aeroport, începe să aibă emoții puternice pe care nu le poate controla.

Fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei a fost plecată de nenumărate ori din țară și are ce povesti, când vine vorba despre locurile în care a călătorit, dar nu toate amintirile pe care și le-a făcut sunt unele plăcute despre care poae vorbi cu ușurință. Într-un interviu pe care Oana Roman l-a acordat de curând, a povestit din ce cauză urăște să zboare cu avionul și prin ce chinuri a trecut în anul 2005, când a avut cel mai greu zbor din viața sa din care credea că nu va mai scăpa cu bine.

Vedeta se pregătea să petreacă o vreme în Los Angeles și se presupunea că ar fi trebuit să aibă parte de o experiență de neuitat, dar fix atunci s-a declanșat uraganul Katrina. A fost înspăimântor atât pentru ea, cât și pentru ceilalți pasageri, mai ales că se aflau deasupra uragunului. Zguduitura a fost una puternică, iar turbulențele de lungă durată au reușit să îi sperie extrem de tare pe toți cei aflați la bord. Din fericire, au aterizat cu bine și nu au existat victime, doar că Oana Roman a rămas cu o frică de nedescris.

Deși îi este foarte greu să nu își amintească de cele petrecute și să zboare cu avionul, nu a renunțat la vacanțele sale și chiar urmează să plece alături de fiica sa, Isa, în Franța.

„Am avut un zbor foarte greu. Se întâmpla în 2005, fix în această perioadă, când plecam la Los Angeles, fix în ziua în care se declanșase uraganul Katrina. În acea zi, noi fiind deasupra oceanului, am prins o coadă foarte îndepărtată a uraganului, care ne-a zguduit foarte rău. A fost un zbor foarte dificil, care a lăsat urmări. Au fost turbulențe puternice și de lungă durată.”, a povestit Oana Roman, la Star Magazin.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---