Showbiz

Delia, dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor. Nimeni nu se aștepta la asta: „Au tăiat momentul și pe YouTube”

schedule 14 oct. 2023, 09:37

Delia a făcut câteva dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor. Ce nu mai suportă sub nicio formă vedeta, când vine vorba de concurenți!

Delia, dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor

Delia a fost invitată, zilele acestea, în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Gojira pe canalul lui de YouTube, unde a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul interesante. La un moment dat artista, a adus vorba și despre emisiunea iUmor spunând care sunt lucrurile care o scot cu adevărat din sărite, când vine vorba despre concurenții care merg acolo, să își încerce norocul.

Delia face parte din proiect, încă de la bun început și chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, simte că nu mai poate, pentru că s-a transformat într-o rutină, iar ea urăște genul acesta de lucruri.

„Foarte greu. S-a transformat un pic în rutină și mai am noroc că mai schimbă oamenii, mai vin oameni noi. Ei vin cu un vibe nou și te agață cu tot felul de chestii, se mai schimbă energiile”, a zis Delia în podcast-ul lui Gojira.

De asemenea, invitată fiind la „Aproximativ discuții”, vedeta a zis că și-a dorit chiar să plece din proiect, din cauza unor situații care i-au pus capac. Cel mai mult au început să nu mai suporte deloc momentele de roast. Unul dintre concurenții pe care nu îi poate uita este un băiat care a venit în platou și a făcut câteva glume groaznice pe seama Monicăi Bârlădeanu.

Situația începuse să fie una neplăcută pentru vedetă, iar producătorii emisiunii de la Antena 1 au tăiat o parte din roast-ul lui, pentru că era imposibil de dat pe micile ecrane, ceea ce a deranjat-o pe Delia, care nu s-a putut abține să nu comenteze în dreptul videoclipului de pe YouTube.

„E din ce în ce mai greu la iUmor, iar una dintre cele mai nasoale momente e că nu mai suport roast-urile. Nu le mai suport și gata. A pus capac un băiat d-ăsta venit acolo care a făcut niște glume oribile pe seama doamnei Monica Bîrlădeanu. Și totul a culminat cu întrebarea „Vă place p**a, doamna Monica?”. Eu nu am râs. Mi s-a părut sexist, misogin, cum vrei tu. Cei de la iUmor au tăiat momentul și pe YouTube a început lumea să mă acuze că aștept pauza, că nu mai am umor etc. Am intrat frumos pe canalul de Youtube și am întrebat de ce s-a tăiat la montaj momentul, care a fost pe de-a întregul ceva oribil”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---