Showbiz

Gina Pistol, părere sinceră despre Delia și Inna. Ce a putut spune despre cele două artiste

schedule 21 aug. 2023, 11:58

Gina Pistol, părere sinceră despre Delia și Inna. Ce a putut spune despre cele două artiste
Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol și-a dat cu părerea despre unele dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, Inna și Delia. Iată ce a zis, pe rețelele sociale, despre cântărețe!

Ce crede Gina Pistol despre Delia și Inna

Gina Pistol a fost mereu sinceră cu fanii, indiferent de subiectul pe care l-a abordat, pe rețelele sociale și fix așa s-a întămplat și de data aceasta. Partenera de viață a lui Smiley este, de asemenea, o femeie ocupată de când a devenit părinte, pentru că își dedică o mare parte a timpului creșterii lui Josephine. Și-a dorit să rămână însărcinată mai tare decât orice pe lume, iar când micuța sa a venit pe lume, nu a dorit să piardă niciun moment important din viața sa, așa că a renunțat la tot și i-a fost alături.

Mulți au judecat-o pentru acest lucru, dar ei nu i-a păsat nicio secundă de ceea ce au spus gurile rele, pentru că nimeni nu știe mai bine decât ea ceea ce este mai bine pentru copilul ei. Deși este ocupată, ea nu uită de fanii ei din mediul online care nu sunt deloc puțini și care sunt curioși să afle tot mai multe lucruri din viața sa privată. Una dintre cele mai mari dorințe este ca blondina să posteze imagini cu cea mică, doar că nu crede că a venit momentul potrivit pentru asta.

Ei bine, de curând, le-a făcut fanilor ei o mărturisire, după ce a văzut ultima postare pe care a făcut-o Inna. A rămas cu gura căscată, când a văzut cât de bine poate să arate partenera de viață a lui Deliric, iar mai apoi a ajuns la concluzia că ar trebui să facă un antrenament. Asta nu este tot. Gina Pistol le-a mai transmis admiratorilor ei că are o părere bună și despre Delia, pe care o admiră mai ales pentru felul în care arată. La final, a zis că mai sunt și alte femei pe care le-ar putea încadra aici, dar s-a remuzat doar la două exemple relevante.



„Între timp am intrat pe Instagram la noutăți și mi-a apărut ultima postare a INNEI. Mă gândeam că mai bag o gură de apă și să mă duc să fac un antrenament.
Și că tot vorbim despre femei mișto, acum, na sunt femeie măritată și nu pot să vorbesc despre bărbați mișto, în afară de bărbatul meu, nu există altul. Bă, îmi place foarte mult, deși eu aș vrea să fiu mai slabă, așa băț, îmi place foarte mult cum arată Delia, frate. E femeia așa cărnoasă așa, nu știu. Mie îmi place mult de tot cum arată Delia, mai sunt și alte femei”, a transmis Gina Pistol, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---