Showbiz

Gina Pistol nu se uită la emisiunile pe care le prezenta la Antena 1. De ce a luat această decizie: „M-ai omorât”

schedule 27 nov. 2023, 12:54

Gina Pistol nu se uită la emisiunile pe care le prezenta la Antena 1. De ce a luat această decizie: „M-ai omorât”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Gina Pistol nu se poate uita la niciuna dintre emisiunile pe care le prezenta la Antena 1, iar în cadrul unui podcast unde a fost invitată de curând a recunoscut de ce a luat această decizie și ce o doare cel mai tare.

De ce nu se uită Gina Pistol la emisiunile pe care le prezenta

Gina Pistol a acceptat o nouă invitație, de data aceasta în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Damian Drăghici pe YouTube. Partenera de viață a lui Smiley a făcut astfel câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașptate și a recunoscut că anul trecut a fost cel mai greu din viața sa, dând de înțeles că viața de mamă nu este una atât de ușoară pe cât se aștepta.

Mai mult de atât, la un moment dat, vedeta i-a spus moderatorului că ea nu se poate uita la emisiunile pe care le prezenta în trecut la Antena 1, pentru că o doare foarte tare să vadă pe altcineva în locul ei. A dat și un exemplu pentru ca toți cei care urmăresc filmarea respectivă să înțeleagă mai bine care este motivul pentru care a luat decizia de a nu le urmări deloc.

Soția lui Smiley se mai uită, din în când, pe paginile de Instagram ale emisiunilor respective, dar chiar și așa, tot o doare să vadă că ea nu mai face din proiectele respective și că nu mai petrece timp alături de oamenii alături de care a crescut și alături de care a învățat multe lucruri. A fost nevoită să renunțe la a mai face parte din echipa lor, pentru că a vrut să se dedice în totalitate creșterii fiicei sale.

Pe de altă parte, oamenii o critică dur pentru lucrurile pe care le-a afirmat, fiind de părere că este viața pe care și-a dorit-o și că nu ar trebui să se mai plângă în interviuri.

„Te uiți (n. red la emisiunile pe care le modera)?”, a întrebat-o Damian Draghici.
„Nu, că mă doare, nu pot să mă uit.”, a fost raspunsul ei.
„Te emoționează?”, a mai întrebat el
„Și asta. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc. Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n. red ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește.”, a mai zis Gina Pistol.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---