Showbiz

Cum arată cerceii pe care Gina Pistol îi poartă în ziua nunții. Ce se va întampla cu bijuteriile după eveniment

schedule 27 mai 2023, 11:34

Gina Pistol își dorește ca ziua nunții sale cu Smiley să fie una perfectă din toate punctele de vedere, așa că a pus la punct toate detaliile care țin de ea. Iată ce se va întâmpla cu cerceii pe care îi va purta la eveniment, după terminarea acestuia, dar și cum arată bijuteriile!

Gina Pistol, imagine cu cerceii pe care îi va purta astăzi

A venit ziua cea mare. Astăzi, Gina Pistol și Smiley vor păși împreună în fața altarului, deși în urmă cu aproximativ un an, nici măcar prin gând nu le trecea că vor ajunge să facă acest pas important din viața lor. Astfel, în ultima vreme, cei doi îndrăgostiți au fost foarte ocupați cu pregătirile, pentru că și-au dorit ca totul să iasă așa cum și-au dorit, să fie frumos și fiecare invitat să își aducă aminte cu drag de nunta lor.

Prezentatoarea de la Antena 1, foarte încântată că se va cununa religios, și-a ținut fanii la curent cu toate pregătirile pe care le-a făcut. Cei doi vor purta verighete personalizate, ea și-a ales două rochii, iar cu una dintre ele a avut o problemă, pentru că își dorea să fie dintr-un anumit material, dar a acordat o mare atenția și bijuteriilor din ziua nunții. Blondina le-a pregătit domnișoarelor de onoare niște pandantive fine, a ales unul și pentru ea, dar nu a uitat nici de cerceii pe care îi adoră, pe care i-a arătat și fanilor și pe care a promis că îi va lăsa moștenire lui Josephine.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (...) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză.”, zicea ea pe Story, zilele trecute

Înainte cu câteva ore de nuntă, ea le-a arătat admiratorilor ei și ce anume va purta în picioare, fiind vorba despre niște sandale prețioase și extrem de scumpe. De asemenea, a început să se pregătească încă de la primele ore, când în locuința acestora au venit mai multe persoane angajate să o pregătească pentru una dintre cele mai importante zile din viața sa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---