Showbiz

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi. Ce au declarat înainte de nuntă: „Ne dorim totul să iasă bine și frumos”

schedule 27 mai 2023, 09:32

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc în cursul de astăzi, iar înainte de a ajunge în fața altarului au făcut niște declarații de-a dreptul emoționante pentru fanii lor, care sunt nerăbdători să îi vadă în postura de mire și mireasă. Cei doi s-au ocupat de eveniment până la cel mai mic detaliu, în speranța că totul va ieși bine și frumos.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi

Zi mare pentru Gina Pistol și Smiley. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc pentru unul dintre cele mai mari evenimente din viața lor și anume nunta. Aceștia nu au atât de mari emoții pentru ceea ce urmează să se li se întâmple, pentru că au fost foarte ocupați în ultimele zile și nu au avut timp să se gândească la acest lucru. Prezentatoarea s-a ocupat de toate detaliile, pentru că atât ea, cât și ea partenerul ei de viață își doresc ca totul să iasă bine și frumos, iar în declarațiile pe care le-a oferit cu doar câteva ore a specificat că și viitorul ei soț a avut o zi aglomerată și nu crede că a avut așa mari emoții.

„Nu am avut timp să mă gândesc și să realizez ce se întâmplă, așa că nu am avut timp să mă ia emoțiile, pentru că au fost foarte multe lucruri de făcut în ultima perioadă. Ne dorim totul să iasă bine și frumos. Andrei (Smiley – n.r) este și el bine, are astăzi o zi mai aglomerată. Are multe de făcut, nici pe el nu cred că l-au luat emoțiile”, a declarat Gina Pistol, pentru click.ro.

Gina Pistol și-a ales cu mare grijă rochiile pe care le va purta astăzi, 27 mai, la nuntă, bijuteriile atât pentru ea, cât și pentru domnișoarele de onoare, iar cu doar câteva ore înainte de eveniment, a decis să le mai demonstreze încă o dată oamenilor faptul că este o persoană foarte atentă la detalii și le-a vorbit despre sandalele pe care le va purta în ziua în care ea și Smiley vor deveni oficial soț și soție. Mai mult de atât, ei vor avea și verighete personalizate, semn că își doresc ca totul să iasă ca la carte.

Smiley a transmis și el un mesaj de-a dreptul emoționant, pe pagina sa oficială de Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de două dintre cele mai importante persoane din viața sa și anume viitoarea lui soție și copilul pe care îl au împreună. Artistul a vrut să spună în pare parte că este fericit și se bucură de lucrurile mici și simple din viața sa, cel mai important fiind prezentul.

„Traim intr-o lume care stie atat de bine sa scoata in evidenta extraordinarul , incat Normalul ni se pare plictisitor. dar eu vreau sa va zic ca cele mai mari bucurii pe care le-am trait in viata asta sunt cele normale pe care le traim aproape toti cel putin o data. dincolo de extraordinarul din vietile noastre pe mine ma implineste, in general, ce te implineste si pe tine: Iubirea, Linistea, Zambetul, Jocul, Libertatea si Binele in toate formele sale. de asta cred ca frumusetea sta mai degraba in lucrurile simple si ca a fi Normal e noul Extraordinar. Iar cand realizezi ca frumusetea vietii sta in fiecare moment trait la maximum, atunci cand se intampla, iti dai seama ca Prezentul e mereu Extraordinar. Maine nu e promis pentru nimeni.”, a scris Smiley, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---