Showbiz

Gina Pistol, dezvăluiri total neașteptate despre relația cu Smiley. Cât de greu le-a fost: „Mulți oameni nu au crezut”

schedule 16 nov. 2023, 08:47

Gina Pistol, dezvăluiri total neașteptate despre relația cu Smiley. Cât de greu le-a fost: „Mulți oameni nu au crezut”
Sursa foto: Instagram Smiley

Gina Pistol a vorbit sincer despre relația sa cu Smiley, cel care i-a devenit soț și căruia i-a dăruit un copil. A simțit de la început că el era alesul, dar au fost mulți oameni care nu au crezut în povestea lor de iubire. Ce a declarat!

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Gina Pistol și Smiley au relație care durează de ani buni și oricât de fericiți ar părea, nu le-a fost mereu ușor, iar îndrăgita prezentatoare a vorbit despre acest lucru recent. Încă de la bun început, au existat și oameni care nu au crezut în ei și în povestea lor de iubire, dar pentru vedetă a contat doar faptul că ea a știut din prima că el este alesul, bărbatul alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții și să își întemeieze o familie.

Deși nu aveau de gând să facă nuntă, pentru că erau de părere că un act nu este reprezentativ pentru dragostea lor, aceștia au decis să își unească destinele la doi ani distanță după ce au devenit părinți. Viața de mamă nu a fost deloc ușoară și se pare că nu este nici acum pentru Gina Pistol, care a fost de nenumărate ori criticată de fani pentru faptul că se plângea, în loc să se bucure.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamagit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau.
Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol, pentru viva.ro.

Mai mult de atât, ea a recunoscut că la începuturile relației lor, i-a fost greu să înțeleagă programul artistului care era unul încărcat și din cauza căruia nu reușeau să se sincronizeze. Anii au trecut, iar ea privind în spate la familia frumoasă pe care o au împreună a ajuns la concluzia că au meritat toate eforturile și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase de care au parte.

Mai apoi, vedeta a vorbit și despre nunta lor pe care au făcut-o de dragul familiei lor, pentru că se simțeau ca și cum ar fi fost deja căsătoriți.

„Anul acesta a avut loc și nunta. Noi ne simțeam ca și cum am fi fost de mult căsătoriți, suntem de mult timp o familie, dar am făcut pasul acesta și pentru familia noastră extinsă. Și știu că toți oamenii care au fost prezenți la acest eveniment și alții care, din păcate, nu au reușit să ajungă au fost oameni care s-au bucurat pentru noi și s-au distrat alături de noi. Nu-mi puteam dori ceva mai frumos de atât, a fost o nuntă superbă”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---