Showbiz

Gina Pistol s-a schimbat de când a devenit mamă. De ce a simțit nevoia de o pauză: „Nu-mi pierd răbdarea”

schedule 14 oct. 2023, 10:34

Gina Pistol s-a schimbat de când a devenit mamă. De ce a simțit nevoia de o pauză: „Nu-mi pierd răbdarea”
Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol s-a schimbat de când a devenit mamă și a spus-o chiar ea. Imediat după venirea pe lume a fiicei sale, vedeta a simțit nevoia de a face o pauză, iar recent a povestit și de ce a simțit să o facă.

Gina Pistol s-a schimbat de când a devenit mamă

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu mai bine de doi ani, după ce s-a chinuit din greu să rămână însărcinată. Oricât de greu i-ar fi fost și oricât de mult ar fi fost descurajată de cei din jurul ei inclusiv de medici, fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite nu și-a pierdut speranța.

Nu a crezut niciodată că a fi mamă este atât de greu și a trecut prin niște momente extrem de grele și a avut de suferit, mai ales din cauza faptului că nu mai avea deloc timp să se ocupe de ea, dar nici nu a cerut ajutor în primele luni de viață a lui Josephine, pentru că și-a dorit să nu piardă niciun moment important din creșterea sa. În ciuda faptului că nu este așa cum își imagina acum câțiva ani, încearcă să nu își piardă răbdarea, ci să investească în copilul ei. De regulă, ea este o persoană impulsivă, care luptă cu ea însăși când se enervează, dar nu se pune problema de una ca asta, când e vorba de fiica ei și a lui Smiley.

„Nu-mi pierd răbdarea. Încerc să investesc în copilul meu cele mai sănătoase reacții ale mele. Eu de fel sunt foarte impulsivă și sunt o fire foarte pasională și fac eforturi imense să nu sparg ceva atunci când sunt nervoasă. Dar se pare că, poate m-am schimbat de când am devenit mamă, poate vârsta, poate terapia pe care o fac în fiecare săptămână mă ajută, dar am și eu momente când ridic un pic vocea. Adică trebuie să înțeleagă că există o limită. Dar sunt mult mai calmă ca înainte”, a declarat Gina Pistol, pentru ego.ro.

Anul acesta a fost unul plin de provocări pentru Gina Pistol, care a simțit nevoia de o pauză mai mult decât oricând. Vedeta a avut nevoie de acest timp doar pentru ea, pentru a se reface. Nu mai avea deloc energia care o caracteriza, ia luarea unei pauze a fost singura soluție pe care a considerat-o potrivită.

În ciuda tuturor acestor stări care au încercat-o de-a lungul timpului, vedeta este fericită în rolul de mamă, iar venirea pe lume a copilului său a fost cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla.

„Lumea trebui să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva! Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a mai zis ea, pentru cancan.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---