Showbiz

Theo Rose a primit sfaturi de la Gina Pistol și Smiley. S-a confruntat sau nu artista cu depresia postnatală

schedule 28 aug. 2023, 11:32

Theo Rose a primit sfaturi de la Gina Pistol și Smiley. S-a confruntat sau nu artista cu depresia postnatală
Sursa foto: YouTube EGO

Theo Rose, sinceră ca de fiecare dată, a dat câteva declarații în care a povestit că a primit câteva sfaturi din partea Ginei Pistol și a lui Smiley și, de asemenea, a zis dacă s-a confruntat sau nu cu depresia postnatală.

Theo Rose, despre sfaturile primite și depresia postnatală

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, vara aceasta. Chiar dacă unii au zis că s-a grăbit și că ar fi trebuit să mai aștepte o vreme până când relația cu Anghel Damian ar fi evoluat, artista nu a dat doi bani pe gura lumii, și-a luat rolul de mamă în serios și este foarte fericită că are o familie atât de frumoasă. Toată lumea l-a așteptat pe micul Sasha cu brațele deschise, iar unii chiar au fost curioși dacă ea s-a confruntat cu anumite probleme după ce a născut cum ar fi, de exemplu, depresia postnatală.

Ei bine, Theo Rose a vorbit fără a se ascunde după deget despre acest subiect și a zis că, din fericire, nu a avut o depresie postnatală și crede că acest lucru li se datorează oamenilor care au fost alături de ea și care au ajutat-o cu absolut tot ceea ce a avut nevoie. Cei dragi au avut grijă ca ea să învețe toate lucrurile, pas cu pas, fără să o sufoce sau să pună o prea mare presiune pentru ea. Ce este drept, a avut o sensibilitate după naștere, ca orice proaspătă mămică, dar nu s-a pus nicidecum probleme de o depresie. Ea și fiul ei s-au acomodat repede unul cu celălalt, iar faptul că micuțul ei funcționează după un program o liniștește.

„Nu (n.r. nu s-a confruntat cu depresia postnatală)! Ce-i drept, m-am și protejat, am fost înconjurată în perioada imediată după naștere de familie, m-au tratat cu foarte mare delicatețe în perioada respectivă, mi-au arătat frumos cum se fac toate lucrurile necesare pentru un bebeluș, nu au insistat, m-au ajutat, nu m-au sufocat. Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere, dar nu s-a pus problema de nicio depresie. Chiar am fost înconjurată de lucrurile de care am avut nevoie.
Da, clar! Și eu, și copilul, ne-am obișnuit unul cu celălalt. Am fost uimită să văd că bebelușii chiar funcționează după un program, un orar fix, adică chestia asta mă relaxează foarte tare. Știu exact că trebuie să mănânce atunci, știu ce gesturi face atunci când îl doare burtică, atunci când vrea să mănânce sau orice altceva, când trebuie să regurgiteze sau.. Suntem foarte relaxați”, a declarat Theo Rose, pentru click.ro.

Theo Rose a mai dezvăluit că acum înțelege de ce Smiley se comporta în felul acela, în sezonul trecut al emisiunii Vocea României. De asemenea, a recunoscut că antrenorul și partenera sa de viață, Gina Pistol, chiar i-au dat sfaturi prețioase în ceea ce privește creșterea copilului, motiv pentru care le este recunoscătoare.

„Da, foarte mult! Acum înțeleg foarte multe momente prin care el trecea în sezonul trecut. A fost și foarte bun cu mine și el, dar și Gina, au împărtășit tips and tricks cu mine și am avut și foarte mulți oameni din breaslă care m-au sfătuit pentru că altfel te înțelege un om care are tot atât de multă activitate cât ai și tu”, a mai zis artista pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---