Showbiz

Mama lui Anghel Damian, cadou special pentru nepotul ei. Ce i-a dăruit lui Sasha Ioan: „Să-i poarte noroc”

schedule 15 iun. 2023, 10:31

Mama lui Anghel Damian, cadou special pentru nepotul ei. Ce i-a dăruit lui Sasha Ioan: „Să-i poarte noroc”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Mama lui Anghel Damian i-a făcut un cadou special nepoțelului ei. La fel ca și părinții lui Theo Rose și femeia a așteptat cu sufletul la gură ca Sasha Ioan să vină pe lume și a avut emoții la fel de mari, în clipa în care l-a văzut pentru prima dată.

Mama lui Anghel Damian, cadou special pentru Sasha Ioan

Venirea pe lume a copilului lui Theo Rose și a lui Anghel Damian, Sasha Ioan, a fost o bucurie nu doar pentru părinți, ci și pentru întreaga familie. Bunicii micuțului au venit în vizită, la doar câteva ore după ce artista a născut și au vărsat lacrimi de fericire, mai ales că este primul copil din familie. Artista a postat deja primele imagini cu bebelușul, iar într-una dintre acestea l-a surprins pe regizorul serialului Clanul foarte emoționat.

Primele persoane care l-au cunoscut pe micuț au fost părinții lui Theo Rose și sora acesteia, dar și mama lui Anghel Damian care i-a făcut un cadou special lui Sasha Ioan, pentru a avea noroc în viață. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că femeia i-a adus o piatră prețioasă, tocmai din Africa de Sud, care are rolul de a-l proteja în drumul lui. Theo Rose a prezentat cadoul respectiv, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță unde a oferit câteva declarații, fiind vizibil încântată și emoționată de gestul bunicii fiului ei.

„De la mama lui Anghel, de la bunică, am primit o pietricică cadou din Africa de Sud, e prețioasă, ceva care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Au intrat toți plângând (n.r. părinții), el e emoționat (n.r. Anghel Damian), nu îndrăznește să-l ia prea mult în brațe.”, a povestit Theo Rose, la Pro TV.



În primele ore, Anghel Damian și-a găsit cu greu curajul de a-l lua în brațe, fiind emoționat de minunea care a venit pe lume, iar emoțiile au crescut și mai mult în momentul în care cei din familie au început să intre, rând pe rând, plângând în cameră. Așadar, ziua de 14 iunie a fost una extrem de frumoasă pentru ei, una pe care nu o vor uita niciodată și chiar dacă artista se pregătea pentru o naștere naturală și a fost nevoită până la urmă să facă o operație de cezariană, totul a decurs bine, iar recuperarea nu este nici ea una dureroasă, după cum chiar ea a povestit pe contul său de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---