Showbiz

Theo Rose, prima imagine cu bebelușul: „Am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală”

schedule 15 iun. 2023, 10:14

Theo Rose a postat prima imagine cu bebelușul, în această dimineață, spre bucuria fanilor care au așteptat cu sufletul la gură să îl cunoască pe micuțul Sasha Ioan. De asemenea, vedeta le-a povestit admiratorilor ei cum a decurs nașterea și le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase.

Theo Rose, prima imagine cu Sasha Ioan

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, pe 14 iunie 2023, la 09:17. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos de 54 de centrimetri înălțime și 3800 de grame. Sasha Ioan este primul copil din familie, drept pentru care toată lumea l-a așteptat cu brațele deschise. Astăzi, la primele ore ale dimineții, partenera de viață a lui Anghel Damian a postat primele imagini cu cel mic, care au adunat zeci de mii de aprecieri în doar câteva minute și sute de comentarii din partea oamenilor care o urmăresc cu drag și care o susțin în carieră.

Artista nu doar că le-a făcut cunoștință oamenilor cu cel mai nou membru al familiei, dar a postat și câteva rânduri despre venirea sa pe lume, începând prin a le mulțumi celor care i-au scris pentru toate gândurile lor bune, fiind uimită de cât de multe persoane le sunt alături într-unul dintre cele mai frumoase și importante momente din viața lor. Cel mai tare a speriat-o faptul că deși timp de nouă luni s-a pregătit pentru a naște natural, medicul a decis ca până la urmă să apeleze la operația de cezariană, pentru a nu se supune niciunui risc.

Despre refacere a zis că este una fără prea multă durere, cel puțin pentru moment, iar despre Sasha că a reușit din prima să mănânce la sân. Sentimentul pe care l-a avut în clipa în care și-a ținut fiul în brațe pentru prima dată a fost unul unic și, după câte a zis chiar ea, acum a înțeles ce îi ziceau toate mamele, înainte ca fiul ei să se nască. La final, a menționat că Anghel Damian este o binecuvântare în viața, iar Sasha este norocos să aibă un tată precum el.

„Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra.

Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos. In sfarsit am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. Va multumesc pentru tot ce ati impartasit cu mine in timpul sarcinii. M-ati ajutat sa inteleg ca ce traiesc si gandesc e cat se poate de normal.
Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat. Dumnezeu sa-l tina sanatos! Si pe noi toti.🙏🏽”, a transmis Theo Rose, pe Instagram.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---