Showbiz

Theo Rose, adevărul despre cearta cu Anghel Damian. Ce s-a întâmplat, de fapt, între viitorii părinți

schedule 25 mai 2023, 11:17

Theo Rose, adevărul despre cearta cu Anghel Damian. Ce s-a întâmplat, de fapt, între viitorii părinți
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a explicat, în urmă cu scurt timp, pe contul ei oficial de Instagram, ce anume s-a întâmplat între și ea Anghel Damian, după ce niște imagini în care părea că se ceartă cu partenerul ei de viață au început să circule pe internet. Plină de umor ca de fiecare dată, a povestit cu lux de amănunte care a fost situația, stârnind și mai multe hohote de râs în rândul fanilor.

Theo Rose, despre presupusa ceartă cu tatăl copilului ei

Zilele acestea, au circulat pe internet câteva imagini în care Theo Rose și Anghel Damian păreau că se ceartă extrem de tare, iar fanii au tras concluziile înainte de a asculta varianta lor de poveste. Pentru a lămuri pe toată lumea, viitoarea mămică a filmat mai multe Story-uri în care a explicat cu lux de amănunte care a fost, de fapt, situația. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au luat masa în oraș, iar mai apoi regizorul serialului Clanul a decis să le ducă el însuși nota care era deja plătită, moment în care artista credea că se va întoarce la masă.

Nu s-a întâmplat lucrul acesta, iar cântăreața a dorit să conducă ea mașina, lucru pe care partenerul ei de viață, din dorința de a o proteja având în vedere că este însărcinată, nu l-a acceptat. În glumă, aceștia s-au „bătut” pe locul de la volan, fiind filmați fără să aibă nici cea mai mică idee. Așa cum se întâmplă de fiecare dată în cazul lui Theo Rose, imaginile au devenit virale, iar comentariile răutăcioase nu au încetat nici ele să apară.

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: <Gata, nu mai! Conduc eu>.
El: <Lasă, conduc eu>. Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc. Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: <Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă>”, a explicat Theo Rose, pe Instagram.

Așadar, nu a existat niciun scandal între ei, ambii fiind extrem de fericiți împreună și bucuroși pentru minunea care va veni în viața lor. În aproximativ o lună, Theo Rose își va strânge pentru prima dată în brațe fiul pe care atât ea, cât și întreaga familie îl așteaptă cu brațele deschise. Sinceră cu fanii ei și foarte activă în mediul online, zilele trecute, le-a arătat celor care o urmăresc cum s-au pregătit pentru ziua cea mare și ce anume i-au cumpărat micuțului, vizibil emoționați pentru ceea ce urmează. Admiratorii săi cred despre ea că va fi o mamă pe cinste, de la care cel mic va avea ce să învețe și sunt nerăbdători să vadă cum se va descurca într-unul dintre cele mai importante roluri din viața sa și anume cel de părinte.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---