Showbiz

Theo Rose a postat ecografia fiului ei: „Ești frumos, băiatul meu” FOTO

schedule 03 mar. 2023, 12:18

Theo Rose a postat ecografia fiului ei: „Ești frumos, băiatul meu” FOTO
Sursa foto: YouTube Vorbeste Lumea

Nu există fericire mai mare pentru Theo Rose și pentru Anghel Damian. Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți în prima lună a acestui an, iar recent, artista a mers la un alt control, moment în care a simțit nevoia să le facă mai multe dezvăluiri fanilor ei. Vedeta nu i-a ținut pe jar și le-a arătat și ecografia fiului ei.

Theo Rose este în culmea fericirii

Theo Rose trăiește o poveste de iubire cu nici măcar nu visa alături de regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Cei doi au decis să dea o șansă relației lor, după ce artista și fostul ei iubit au decis că ar fi mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite. Nu a trecut mult timp, iar frumoasa cântăreață a rămas însărcinată, moment în care unii nu au făcut altceva decât să o critice pentru simplu fapt că s-a grăbit în ceea ce privește întemeierea unei familii cu regizorul, deși nu avea nici măcar jumătate de an de relație, când a rămas gravidă.

Alții s-au bucurat pentru ea, au făcut zeci de postări în acest sens și i-au transmis toate gândurile lor bune în secțiunea de comentarii sau prin intermediul mesajelor private. De asemenea, mai ales femeile, și-au dorit să afle detalii despre evoluția sarcinii sale, despre poftele pe care le are, dar și despre multe alte momente grele sau mai puțin grele prin care este nevoită să treacă o femeie însărcinată. Ei bine, recent, Theo Rose a mers la un control, și-a făcut o ecografie, iar imediat după le-a arătat-o și urmăritorilor ei din mediul online, spunându-le acestora că totul este bine, că are un băiat frumos și cu ochii verzi.

“Gata, am fost și l-am văzut. Toate bune. Se dezvoltă. Ești frumos, băiatul meu. Are ochii verzi”, a spus partenera de viață a lui Anghel Damian, pe Story.

Sursa foto: Theo Rose/InstaStory

Vedeta este în culmea fericirii, iar bucuria că va deveni mamă pentru prima dată nu se poate compara cu nimic altceva. Zilele acestea, și-a alintat copilul Sashi, moment în care oamenii chiar au crezut că ea și Anghel Damian au ales numele acestuia pentru copilul lor, dar cântăreața i-a liniștit imediat spunându-le că nu îl cheamă așa, dar ca orice altă mamă își alintă și ea puiul, pe care toată familia îl așteaptă cu brațele deschis.

“Am fost entuziasmată și m-am grăbit, ca să fiu gata repede și acum e prea devreme. Trebuie să mai aștept să treacă timpul, ca să facem ecografia de morfologie fetală, să-l vedem pe Sashi. Nu îl cheamă Sashi, că m-au întrebat niște fete. Îl cheamă Sasha, dar îmi alint și eu copilul, cum fac toate mamele”, a mai zis ea, la Story.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---