Showbiz

Raluca Diaconu, imagine emoționantă cu fiul lui Theo Rose. Cum l-a surprins pe Sasha Ioan

schedule 22 iun. 2023, 09:13

Raluca Diaconu, imagine emoționantă cu fiul lui Theo Rose. Cum l-a surprins pe Sasha Ioan
Sursa foto; Instagram Raluca Diaconu

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose a postat o imagine cu cel mic pe contul ei de Instagram. A fost nevoie doar de un detaliu, ca să îi emoționeze pe fani până la lacrimi, cei mai mulți dintre ei fiind fericiți că familia îi este alături lui Theo Rose în aceste momente.

Raluca Diaconu, imagine emoționantă cu Sasha Ioan

Theo Rose a decis să le facă o bucurie părinților și surorii sale, iar în cursul zilei de ieri a mers cu partenerul ei de viață și cu fiul lor în vizită. Nu avea nici cea mai mică idee de surpriza care i se pregătea și a rămas mască, în momentul în care a văzut cum au fost așteptați de către cei dragi. Nu doar familia s-a strâns la masă, ci și cei mai buni prieteni ai săi care au dorit să îi fie alături și să participe la surpriză.

Aceștia au decorat foarte frumos întreaga casă, i-au luat tort și s-au ocupat de absolut tot ceea ce era necesar, pentru a o surprinde pe proaspăta mămică. Artista a fost singura care nu a știut nimic din ceea ce urma să i se întâmple, cei din jurul ei reușind să păstreze foarte bine secretul. Nu i-a venit să creadă, dar s-a bucurat enorm și a postat câteva imagini pe rețelele sociale, pentru a le arăta celor care o urmăresc cât de iubit este noul membru al familiei.

„Mulțumesc încă o dată! Mi-ați tot scris, mi-au scris foarte, foarte mulți oameni și vă mulțumesc mult! Știu că mă urmărește multă lume dar nu te aștepți niciodată...toată  lumea face copii, pentru toată lumea e o bucurie...Extraordinar!E o stare așa zici că sunt beată, zici că sunt pe altă planetă, nu-mi revin, nu-mi dau seama că e adevărat. Am ieșit pe balcon, e prima dimineață acasă. A fost o noapte foarte frumoasă, eu mă înțeleg cu copilul ăsta ceva extraordinar nu știu cum să vă explic.
Eu treaba asta cu mamele...o iubesc mai mult pe mama, nu știu, e ceva...eu de când am aflat că sunt însărcinată am început să scriu într-un jurnal mă rog, vreau să i-l dau lui Sasha când să fie mai adolescent, cu mintea în mai multe părți așa și am ieșit pe balcon că l-am băgat la somn i-am dat să mănânce și n-am vrut să ratez trebuie să-i povestesc cum a fost pentru mine experiența cu nașterea, când l-am văzut prima dată.”, a zis Theo Rose, pe Instagram.

Raluca Diaconu, sora cântăreței, nu se mai satură să petreacă timp alături de nepoțelul ei și este foarte fericită pentru frumoasa artistă. Aproape la fel de activă precum sora sa pe Instagram, ea a postat o imagine emoționantă cu Sasha Ioan la Story, care le-a topit imediat inimile celor care o urmăresc. A fost nevoie doar de un detaliu, pentru ca fanii să se topească și să reacționeze imediat.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---