Showbiz

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, părere sinceră despre Alex Abagiu. Cum este noul jurat al emisunii „Bravo, ai stil!”

schedule 05 apr. 2023, 09:35

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, părere sinceră despre Alex Abagiu. Cum este noul jurat al emisunii „Bravo, ai stil!”
Sursa foto: YouTube Kanal D2

Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu fac parte din proiectul „Bravo, ai stil!”, încă din primul sezon, care a devenit cumva ceva de suflet pentru ei. Mulți au fost curioși să afle care este relația lor cu Alex Abagiu, noul jurat al concursului de la Kanal D2, iar ei nu i-au lăsat pe curioși să aștepte.

Ce părere au ceilalți jurați despre Alex Abagiu

Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil!” și chiar dacă este d-abia la început, pare că a făcut mereu parte din echipa lor și se descurcă de minune. Maurice Munteanu spune despre el că îl cunoaște de foarte mult timp și că au lucrat la tot felul de proiecte împreună precum coperți pentru ELLE, videoclipuri, ședințe foto și altele. S-au cunoscut, în urmă cu mai bine de 20 de ani, la filmările unui clip, iar de atunci se înțeleg de minune, iar acum se bucură de faptul că fac parte din aceeași echipă.

"Pe Alex îl știu de foarte mulți ani, sunt peste 20 de ani de când noi doi ne cunoaștem. Am făcut enorm de multe proiecte împreună, foarte multe shooting-uri, foarte multe coperți pentru ELLE, foarte multe proiecte private, videoclipuri. Noi doi ne-am cunoscut la filmările pentru un videoclip, acum mai bine de 20 de ani", a declarat Maurice Munteanu, pentru wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu este foarte încântată, la rândul ei, de faptul că Alex Abagiu este alături de ei în juriu și speră ca oamenii să îl urmărească, deaorece este un bărbat cald de la care au ce învăța, mai ales că are o experiență în domeniul modei de zeci de ani și știe ce face, fiind foarte, foarte talentat.

"Eu sper ca oamenii să îl urmărească și să ne urmărească foarte atent pentru că este un tip surprinzător de cald, de mișto. Are un discurs fantastic și este ancorat în fashion de zeci de ani", a zis Raluca Băduleascu, pentru sursa citată.

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D2 și-a dat și ea cu părerea despre noul coleg, după ce jurații au făcut a același lucru și a zis că este foarte încântată de faptul că Alex Abagiu face parte din echipa lor, mai ales că se cunosc de foarte mulți ani și că nu avut ocazia de a lucra împreună. Mai mult de atât, ea a zis că i se pare că face parte din peisaj, deși doar ce a început emisiunea, știind exact despre ce este vorba și care este rolul lui. Vedeta a mai precizat și faptul că el a urmărit celelalte sezoane ale competiției, iubește moda și, mai ales, este prieten vechi cu ceilalți doi jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

"Sunt foarte încântată de venirea lui Alex în echipă! Noi de cunoaștem de foarte mulți ani. Nu am avut ocazia să lucrăm până acum împreună, însă mi se pare că e cumva din peisaj, chiar dacă abia a venit, e de aici!
Știe exact despre ce e vorba, el este și omul care a urmărit toate celelalte sezoane, iubește moda. El este un artist prin desăvârșire și atunci mi se pare că e de aici. Rolul i se potrivește mânușă, comentariile au fost savuroase, mi-au plăcut foarte mult, s-a integram imediat. Este prieten vechi cu Maurice și cu Raluca", a zis și Ilinca Vandici.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---