Showbiz

Ilinca Vandici, detalii din spatele camerelor filmat de la „Bravo, ai stil!”. Ce a declarat despre Raluca Bădulescu: „Nu împărțim cabina, pentru că...”

schedule 13 apr. 2023, 11:17

Ilinca Vandici, detalii din spatele camerelor filmat de la „Bravo, ai stil!”. Ce a declarat despre Raluca Bădulescu: „Nu împărțim cabina, pentru că...”
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele competiției de la Kanal D2. Printre altele, ea a povestit de ce anume nu poate împărți cabina de probă cu colega și prietena sa, Raluca Bădulescu. Iată ce a povestit!

Ilinca Vandici, detalii din culise

Noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!” s-a mutat pe Kanal D2, dar are la fel de mulți telespectatori ca și în anii trecuți. Ca de fiecare dată, oamenii sunt curioși să afle mult mai multe detalii în afara celor pe care le urmăresc pe micile ecrane atât despre concurente, cât și despre prezentatoare și jurați. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri neașteptate în care a dat detalii din culise și în care le-a zis celor care stau cu ochii pe ea de ce nu poate împărți aceeași cabină cu Raluca Bădulescu.

Vedeta a început prin a spune că ea are cabina sa, iar jurații pe a lor, chiar dacă își împrumută lucruri și se ajută și nici nu ar avea cum să se întâmple lucrurile altfel, deoarece ea este o persoană foarte organizată. Ilinca Vandici a precizat că ea nici măcar nu intră în platou pentru filmare, până nu are absolut totul aranjat.

Ei bine, având în vedere că prietena sa, Raluca Bădulescu, nu este la fel de bine organizată, cele două nu ar putea împărți niciodată aceeași cabină de probă, după cum chiar prezentatoarea a zis. În plus, a povestit că jurata emisiunii de la Kanal D2 a dorit să îi ofere ei titlul de „regină”, pe care l-a refuzat, fiind de părere că doar ei i se potrivește.

”Eu am cabina mea. Ei (jurații-n.r) au cabina lor. Bineînțeles că dacă are nevoie de un cercel, de o curea, de ceva, vine la mine, așa cum și eu dacă am nevoie de vreun sfat mă duc la ei și ne sfătuim împreună. Fiecare e cu cabina lui. Nu împărțim cabina pentru că ar ieși haos.
Eu sunt o tipă foarte organizată, foarte ordonată, adică să înțelegi că eu nu intru în platou pentru filmare până când nu mi-am făcut ordine în cabină. Raluca nu este la fel de organizată și de ordonată și atunci mi-ar fi foarte greu. Sincer, mi-ar fi foarte greu”, a declarat Ilinca Vandici, pentru ego.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---