Showbiz

Se încing spiritele la „Bravo, ai stil!”. Concurentele dau cu săgeți una în cealaltă: „Asta e o bătaie de joc”

schedule 18 apr. 2023, 09:44

S-au încins spiritele între concurente în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Totul a pornit de la ținuta Luizei, care după părerea unora era una extrem de simplă, dar care a primit steluțe și cuvinte de laudă din partea juraților.

Se încing spiritele la „Bravo, ai stil!”

Cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost una în care concurentele nu doar că s-au criticat dur una pe cealaltă, dar au făcut și câteva glume la testimoniale. Toată situația a fost generată de ținuta Luizei care era mult prea simplă pentru nivelul competiției, după cum a zis chiar Iris, dar care a primit aprecieri într-o oarecare măsurăn din partea celor trei jurați, Raluca Bădulescu, Alex Abagiu și Maurice Munteanu.

Ceea ce le-a deranjat pe fete nu a fost doar lucrul acesta, ci și faptul că Luiza renunță rând pe rând, în fața camerelor de filmat, la piesele vestimentare care nu sunt pe placul juraților, ajungând să fie jurizată așa. Pe seama acestui aspect, Alina și Iris au creat un moment amuzant la testimoniale. Pe de cealaltă parte, Alex Abagiu a avut și el ceva de comentat despre felul în care apărut Luiza în fața lor, iar Maurice Munteanu i-a transmis că este o bătaie de joc, dar la final i-a apreciat intenția.

„Draga mea, ce ai în urechi este de glumă.”, i-a zis Alex Abagiu.
„Dă acea jachetă jos, care oricum nu are legătură cu papucii. Dacă tu la acest jeans ai fi pus această botină splendidă, în care aș dormi(n.red. a Ralucăi Bădulescu), ar fi venit superb. Cu un corset alb, zero accesorizare, cu niște ochelari albi, ca o bandă, un clutch în pietre, și înlemnea și țara. Asta e o bătaie de joc.”, a precizat la rândul lui Maurice Munteanu.

Comentariile juraților, dar și aprecierile pentru ținuta Luizei, care din punctul de vedere al lui Iris nu a fost una extraordinară, au enervat-o la culme pe concurentă. Aceasta nu s-a putut abține să nu își exprime opinia, aruncând săgeți în colega sa, care și-a apărat ținuta așa cum a știut ea mai bine.

 „Când mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Am spus eu aoleu. Nu i-a plăcut lui Iris, că e un top alb și o pereche de jeans.”, a zis Iris.
„Ce a spus Maurice mai de mult? Că cu un top alb și cu o pereche de Jeanși puteți face istorie.”, a fost replica Ralucăi Bădulescu.
„Dar ea n-a făcut.”, a adăugat Iris.
 „ A făcut mai mult decât majoritatea dintre voi. Măcar ea face ea ținutele.”, a mai zis jurata despre Luiza.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---