Showbiz

O concurentă de la Bravo, ai stil! a pus ochii pe Maurice Munteanu: „Am o slăbiciune și o atracție fizică față de el”

schedule 03 apr. 2023, 09:30

O concurentă de la Bravo, ai stil! a pus ochii pe Maurice Munteanu: „Am o slăbiciune și o atracție fizică față de el”
Sursa foto: YouTube Kanal D2

Emisunea Bravo, ai stil! a început în forță, pe noul post de televiziune Kanal D2, iar una dintre concurente a reușit deja să le atragă atenția celor trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alex Abagiu. Momentul în care a dezvăluit că are o slăbiciune pentru cineva din juriu a fost unul pe seama cărora cei prezenți s-au amuzat copios.

Cine este concurenta care a pus ochii pe juratul de la Bravo, ai stil!

Luni, 02 aprilie, s-a difuzat prima ediție a emisiunii Bravo, ai stil!, în care cei din fața micilor ecrane au făcut cunoștință cu toate cele zece concurente venite din întreaga țară, pentru a demonstra că sunt niște femei stilate, doar că marele premiu pentru cea mai stilată femeie din România va merge doar la una dintre ele.

Seara trecută, una dintre concurente a reușit să le atragă atenția celor trei jurați atât prin ținuta sa, cât și prin atitudine, dar mai ales a reușit să atragă toate privirile asupra sa, după ce Ilinca Vandici le-a zis tuturor că ea a pus ochii pe Maurice Munteanu.

Concurenta de la Kanal D2 a zis, înainte de începerea concursului, că are o atracție fizică și o slăbiciune pentru el, dar mai ales că este nerăbdătoare să respire același aer cu el, moment în care Maurice Munteanu a rămas cu gura căscată. De asemenea, a zis că i se pare atrăgător din toate punctele de vedere și l-a descris ca fiind unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz.

”Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice. Abia aștept să respir același aer cu el”, a zis Ilinca Vandici, la un moment dat.


Conștientă fiind de faptul că se va discuta pe această temă, dar mai ales că se vor face tot felul de glume, ea a recunoscut că a preluat lucrul acesta chiar de la mama sa, care îl admiră la fel de tare pe jurat. Femeia s-a bucurat foarte tare că fiica ei a fost acceptată în concurs, o susține și ca orice mamă speră ca ea să fie marea câștigătoare a acestui sezon.

”Măi, mi se pare foarte sexy el ca fler, ca tot, nu știu. Mi se pare că este unul dintre cei mai sexi bărbați din showbiz-ul românesc”, a declarat Iris, după aceea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---