Showbiz

Sensy, declarații despre divorț după ce a devenit mamă: „Aș crede că și-a găsit pe alta”

schedule 30 nov. 2023, 11:38

Sensy, declarații despre divorț după ce a devenit mamă: „Aș crede că și-a găsit pe alta”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Sensy a vorbit despre divorț, după ce a devenit mamă. Care ar fi motivele pentru care s-ar separa de partenerul ei de viață și cum se comportă, în general, cu ea!

Sensy, declarații despre divorț după ce a născut

Sensy este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar de când a devenit mamă pentru prima dată, viața ei s-a schimbat în totalitate, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri. Deși lucrurile merg foarte bine între ea și partenerul ei de viață, iar el o tratează așa cum merită, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu exclude un divorț, în cazul în care s-ar întâmpla anumite lucruri.

Recent, influncerița a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre situațiile care ar determina-o să ia o asemenea decizie dureroasă. A început prin a povesti că lipsa atenției ar fi principalul motiv pentru care s-ar separa de soțul ei, pentru că a obișnuit-o într-un anumit fel, iar dacă ar începe să se comporte diferit cu ea, și-ar da seama imediat.

Atitudinea pe care el o are față de Sensy acum este una care o face fericită, iar dacă nu ar mai privi-o la fel sau nu i-ar mai vorbi în același mod, și-a da seama că este ceva în neregulă și, cel mai probabil, ar ajunge să creadă că și-a găsit pe altcineva, iar asta nu ar ajuta deloc.

La final, a precizat că dacă ar dispărea scânteia dintre ei, nu ar avea cum să fie doar vina lui, ci a amândurora, pentru că sunt împreună responsabili pentru ceea ce se petrece în familia lor frumoasă de care sunt mândri.

"Pentru mine, lipsa atenței ar fi motiv de divorț. După atâția ani, m-a obișnuit într-un fel, adica mă tratează într-un fel. Dacă ar schimba această atitudine față de mine, ar însemna ceva. Dacă nu m-ar mai privi la fel, dacă nu m-ar mai atinge la fel, nu mi-ar mai vorbi la fel, cred că ar fi șoc pentru mine. Aș crede ori că nu mă mai iubește, ori că și-a găsit pe alta, ori că pur și simplu scânteia dintre noi nu mai există. Când se ajunge la astfel de situații, vina nu este a unuia, vina este împărțită, așa că scânteia aceasta dacă dispare, cred că este vina amândurora.", a declarat Sensy, pentru spynews.ro.

De când a apărut copilul în viața lor, lucrurile s-au schimbat și nici măcar discuțiile nu mai sunt aceleași precum în trecut, deoarece micuțul lor este pe primul loc.

"S-au schimbat toate de când a venit copilul. Toată viața noastră s-a schimbat. De la activitățile noastre, la discuțiile noastre. Atenția si iubirea lui față de mine a crescut mai tare. Mi se pare că mă admiră mai mult, nu știe ce să îmi mai facă. Vede că eu, cumva, dintre noi doi, eu am fost cea care a pus stop carierei, vietii...momentan. Și, cumva să nu simt lipsa aceasta a ieșirilor, a prietenilor, nu știe ce să îmi mai facă, mi se pare că este mai bine acum. Îmi face mai multe cadouri, mai multe atenții, când vine acasă îmi ia mai multe lucruri. El nu vine niciodată cu mâna goală, chiar dacă eu îi spun că nu vreau nimic de la magazin", a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---