Showbiz

Claudia Pătrășcanu, declarații despre procesul cu Bianca Drăgușanu: „În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni”

schedule 22 mar. 2023, 12:57

Claudia Pătrășcanu, declarații despre procesul cu Bianca Drăgușanu: „În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu a făcut câteva declarații, cu foarte scurt timp înainte de a intra în sala de judecată. Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a făcut câteva declarații dure despre Bianca Drăgușanu despre procesul cu ea, fără a-i veni să creadă că se ceartă cu cineva, după 22 de ani în care nu a avut niciun conflict.

Claudia Pătrășcanu, despre procesul cu rivala sa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt la cuțite, din cauza lui Gabi Bădălău cu care diva are o relație. Iubita lui Bădălău de la momentul actual este cea care a chemat-o în fața instanței pe mama copiilor ei, din cauza faptului că ar fi fost defăimată și necesita daune morale în acest sens. În cursul zilei de astăzi, cele două femei au avut o nouă înfățișare la proces, iar înainte de a intra în sala de judecată, bruneta a dat câteva declarații.

Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău are, totuși, un mare regret legat de procesul cu Bianca Drăgușanu. Vedeta încearcă să trateze lucrurile cu calm, pentru că suntem în Postul Paștelui, iar așa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple din punctul ei de vedere, doar că nu stă în puterea ei să schimbe nimic. Mai mult de atât, ea a ținut să precizeze că are peste 20 de ani de carieră și toată lumea știe cum este ea în adevăratul sens al cuvântului, cunoaște mulți oameni și nimeni nu a arătat-o cu degetul până acum.

”Tot ne place asumarea. Nu vreau să mă repet. Care e problema, că noi suntem într-un post, postul mare al Paștelui. Vă imaginați, noi creștinii suntem într-un post, acest proces s-a deschis în post al Paștelui. Încă un proces s-a mai deschis într-un post. Nu are legătură și spune multe. Nu vreau să spun mai nimic, să fiu bună, să fiu pașnică. De ce se pune presiune pe mine. De doi ani de zile, tot mi se adresează multe, am dreptul la replică.
Dumneavoastră mă știți pe mine, din 1998, de când m-am lansat eu în cariera mea în muzică și mă gândeam că sunt 21-22 de ani și cunosc. Cunosc oameni din presă sau televiziune, am avut relații firești, nimeni nu m-a arătat cu degetul, nimeni nu a vorbit urât cu nimeni”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a mai vorbit și despre faptul că în toți acești ani nu a avut un conflict cu nimeni și nici altcineva nu a avut nimic de împărțit cu ea, iar lucrul acesta se întâmplă acum cu o persoană care s-a certat cu foarte multă lume din showbiz. Ea a mai zis și că de doi ani de zile, iubita fostului ei soț o agresează verbal, nelăsându-i în pace nici familia, ceea ce a scos-o din sărite.

”În 22 de ani, eu nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni și nimeni nu a avut un conflict cu mine. înțelegeți? Niciodată în viața asta. Cum vă explicați acest conflict? Când această persoană are conflicte de când a apărut pe TV. Ba cu X, cu Y, cu Z, dacă răsfoiți, aflați. Cum s-a nimerit tocmai acum. Pe ei nu i-a dat în judecată că nu a…Ce vorbim aici? Eu nu am avut niciun conflict cu nimeni și am martori, chiar și cei de acasă. Nu a jignit pe nimeni, nu am rănit pe nimeni, am fost respectuoasă.
De doi ani de zile, acest om, această ființă mă agasează verbal și înregistrări și pe mama și copiii. Nu am dreptul la replică? Să le aducă (nr. probele), de asta suntem aici, să le aducă. Când ai un proces, probe sunt și vor fi… am avut probe de divorț atâtea. Ea vrea bani, nu face decât să-și facă rău singură. Nu poți să ceri așa bani de la un om. Cum ar fi să vin și eu zic că vreau niște bani. Eu dacă am tăcut, dacă nu am făcut nimic, nu am dat-o în judecată, asta e…”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---