Showbiz

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa mamei lui Gabi Bădălău. Cum a reacționat omul de afaceri

schedule 08 feb. 2024, 08:04

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa mamei lui Gabi Bădălău. Cum a reacționat omul de afaceri
Sursa foto: Instagram Claudia Pătrășcanu

Continuă războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce acuzații i-a adus ea mamei omului de afaceri și cum a reacțonat acesta!

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa mamei lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu i-a adus niște acuzații foarte grave fostei sale soacra. Vedeta a spus despre femeie că a încercat să dea foc casei sale și că, de asemenea, le-a dat pastile copiilor, moment în care fostul său partener de viață a simțit nevoia să sară în apărarea femeii care l-a adus pe lume.

Gabi Bădălău a rămas mască, în momentul în care a auzit toate acestea, dar nu a avut starea necesară pentru a dat mai multe detalii. A promis, însă, că o va face la un moment dat și speră ca întreaga lume să își dea seama cine este mama copiilor lui și încearcă să facă de mai mulți ani.

„Sper că toată lumea își seama de acest personaj (n.r. Claudia Pătrășcanu). Ce încearcă să facă, ce face de vreo 4-5 ani de zile. Nu am starea necesară să intru acum în detalii, dar o să vină și momentul când o să vorbesc despre subiectul ăsta.
Ca să răspund punctual la ce m-ai întrebat tu... Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar”, a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

În plus, el a spus că peroanele care o cunosc pe mama lui, știu despre ea că este o femeie minunată, care a crescut doi copii și care, după mai mulți ani, a îngrijit doi nepoți și de aceea i-a fost greu să audă toate acele cuvinte urâte despre ea. Gabi Bădălău a ținut să mai precizeze faptul că ea este și cadru didactic și că niciodată nu ar fi capabilă să facă lucrurile pe care le-a spus Claudia Pătrășcanu.

„Mama mea este cadru didactic de peste 25 de ani, activă... care iubește copiii și e dedicată copiilor. Și îți imaginezi copiii mei când vin la noi acasă în weekend-uri, ce răsfățați sunt și ce atenți suntem toți membrii familiei cu copiii.
Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului... sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie care e și prietenă de familie și vecina noastră. (...) Acum, cred că cunoașteți și voi exagerările și parabolele și SF-urile doamnei Pătrășcanu”, a mai spus Bădălău.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---