Showbiz

Mama Claudiei Pătrașcanu nu și-a refăcut viața, după ce a rămas văduvă: „O fi făcut vreo înțelegere cu tata, nu știu”

schedule 25 apr. 2023, 09:55

Claudia Pătrășcanu, invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Mihai Ghiță pe YouTube, a discutat printre altele și despre părinții ei care au fost un exemplu pentru ea și care au învățat-o, mai presus de toate, ce este iubirea. A încercat, la rândul ei, să își crească băieții în același mod și este fericită, deși încă îi simte lipsa tatălui care s-a stins din viață, când artista avea doar 15 ani.

Claudia Pătrășcanu, declarații emoționante despre mama sa

Claudia Pătrășcanu le poartă un respect enorm părinților ei de la care a avut extrem de multe lucruri de învățat și care i-au fost alături cât au putut. Din nefericire, tatăl acesteia s-a stins din viață, când avea doar 15 ani, ceea ce înseamnă că nu s-a putut bucura pentru mult timp de prezența lui în viața sa, dar cât timp a trăit i-a dat niște sfaturi de viață după care se ghidează și astăzi.

Datorită lui este o femeie puternică, o femeie care a știut cum să își crească băieții astfel încât să fie niște oameni buni și drepți. Decesul tatălui ei nu a fost un moment greu doar pentru Claudia Pătrășcanu, ci și pentru mama sa care nu și-a mai refăcut viața. Întrebată de ce a luat femeia care a adus-o pe lume o asemenea decizie, vedeta nu a știut să ofere un răspuns clar, deoarece nu a avut niciodată curajul să discute pe marginea acestui subiect cu ea, dar crede că este foarte posibil să fi făcut o înțelegere cu tatăl ei în acest sens.

”Nici nu știu și nici nu aș vrea să fiu în sufletul ei. Cred că așa ne-a crescut mama și pe vremuri așa se creșteau copiii. Mama nu mi-a spus mie niciodată 'Te iubesc'. Niciodată. Nici în ziua de astăzi. Eu le spun copiilor mei frecvent lucrul acesta. Și ea mi-a spus, zice: 'Nu le mai spune așa, non-stop'. Mi-a arătat, într-adevăr, a fost mai introvertită, mai închisă în ea. Nici nu știu de ce (n. red nu și-a refăcut mama ei viața). O fi făcut vreo înțelegere cu tata, nu știu, și-au promis viață veșnică. Ori nu a găsit persoana potrivită.
Cred că ea ar putea să răspundă. Dar niciodată nu mi-am permis să o întreb. Și nici acum nu aș intra în sufletul și viața ei. Cred că fiecare dintre noi avem așa, câte ceva ce nu putem să spunem. Ori nu poți să spui în cuvinte, ori nu vrei să spui, preferi să ții pentru tine”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru theXclusive.

Claudia Pătrășcanu a simțit, într-o oarecare măsură, lipsa dialogurilor cu mama sa, pentru că femeia nu i-a zis niciodată că o iubește, dar a știut mereu cum să îi arate lucrul acesta, pentru ca ea să nu simtă că nu ține la ea, copil fiind. A știut mereu că mama ei o iubește în felul ei, dar a avut și zile în care simțea nevoia să o audă spunându-i aceste cuvinte și cât de mult înseamnă pentru ea.

”Nu știu dacă îmi lipsește pentru că știu că mă iubește, este normal, dar eu am vrut și vreau să le spun copiilor mei zi de zi "Te iubesc". Vreau să le și arăt, să le și spun. Pentru că de multe ori noi, oamenii, vrem să și auzim acest "Te iubesc", această prețuire, cât de mult însemni pentru mine. Și eu am fost închisă, am avut și eu momentele mele și poate n-am spus, dar de multe ori oamenii au nevoie și de vorbe calde, frumoase”, a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---