Showbiz

Theo Rose va deveni mamă în patru săptămâni. Artista vrea să nască pe cale naturală: „Are și cordonul în jurul gâtului”

schedule 23 mai 2023, 11:47

Theo Rose va deveni mamă în patru săptămâni. Artista vrea să nască pe cale naturală: „Are și cordonul în jurul gâtului”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose va deveni mamă în doar patru săptămâni, iar de curând invitată fiind în cadrul unei emisiuni a vorbit despre ceea ce urmează să se întâmple în viața sa, despre faptul că vrea să nască pe cale naturală, dacă este posibil. Mai mult de atât, ea a fost la un control, iar fanii ei au crezut că a născut deja.

Theo Rose va deveni mamă luna viitoare

Una dintre cele mai bucurii pe care le are Theo Rose în ultima vreme este legată de faptul că va deveni mamă. Au mai rămas aproximativ patru săptămâni până când artista și partenerul ei de viață, Anghel Damian, își vor strânge pentru prima dată în brațe fiul. Ei bine, având în vedere că ziua cea mare se apropie cu pași repezi, a mers la un control și s-a filmat pe patul de spital, moment în care oamenii care o urmăresc au crezut că a născut sau că urmează ca acest lucru să se întâmple.

Mereu cu glumele la ea, Theo Rose a făcut câteva glume și pe seama modului în care i se auzeau bătăile inimii fiului ei, spunând că parcă ar fi un ritmo de sârbă, moment în care fanii eu au început să râdă în hohote și i-au dat la rândul lor câteva comentarii amuzante.

„Zici că e ritm de sârbă.(...) De ce face așa? (n.red.: Se shimbase sunetul bătăilor inimii)”, a zis Theo Rose, pe TikTok.

Zilele acestea, ea a oferit câteva detalii despre ziua în care Sasha va veni pe lume și a zis că intenția sa este aceea de a naște pe cale naturală, doar că i s-a transmis că ar trebui să ia în calcul și varianta de a face cezariană, având în vedere că fiul ei cântărește deja 3 kilograme. Deși este cu capul în jos și pregătit pentru ceea ce va urma, are cordonul în jurul gâtului, ceea ce ar putea duce la o naștere prin cezariană.

Theo Rose se teme de durerile sarcinii, dar este cumva convinsă că totul va dispărea în momentul în care își va vedea copilul, dar mai știe și că este ceva normal să treacă prin așa ceva. Nu este ușor pentru nicio femeie, dar nimic nu se compară pentru ea cu bucuria că va deveni mamă. Are deja foarte mari emoții pentru următoarea perioadă din viața sa, dar o va scoate la capăt, având alături de ea oamenii de care are cu adevărat nevoie.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.
Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat.  (...) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol”, a declarat Theo Roste în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---