Showbiz

Theo Rose, vis ciudat legat de sarcină: „Stăteam eu și încă două orașe și ne uitam”

schedule 08 mai 2023, 08:42

Theo Rose, vis ciudat legat de sarcină: „Stăteam eu și încă două orașe și ne uitam”
Sursa foto: YouTube Theo Rose

Theo Rose va deveni mamă pentru prima oară, în aproximativ două luni, și deja începe să aibă emoții serioase în legătură cu acest subiect. Vedeta le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor ei din mediul online, fiind nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată în brațe fiul.

Theo Rose, vis legat de sarcină

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, la scurt timp după ce s-a separat de fostul ei iubit cu care avea o relație de mai bine de cinci ani. Aceștia și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, deși nimeni nu ar fi zis că vor sta lucrurile în felul acesta între ei. Odată cu decizia de a se despărți, viața lui Theo Rose s-a schimbat în totalitate, iar acum cântăreața se pregătește deja pentru venirea pe lume a primului ei copil.

Având în vedere că au mai rămas câteva săptămâni până când își va putea strânge pentru prima dată băiețelul în brațe, ea are deja foarte mari emoții și tot felul de vise legate de naștere. De câteva nopți bune, după cum chiar ea a povestit pe contul ei de Instagram, visează numai posibile variante de naștere, iar cel mai tare a speriat-o felul în care a reacționat, în clipa în care i-a fost adusă o fetiță născută prematur pe care a refuzat să o ia acasă.

„Visez de cateva nopti numai posibile variante de nastere. Am visat ca a scos copilul mana prin burta mea si ca stateam si eu si inca doua orase sa ne uitam la el cum respira prin crapatura. I-am rugat pe doctori sa-mi puna macar un fermoar, sa nu-i fie frig.:)))) Am visat ca m-am ridicat dupa nastere sa-mi iau copilul si mi-a fost intinsa o fetita nascuta prematur pe care nu stiu ce minte am avut sa refuz sa o iau acasa”, a transmis Theo Rose.

Cântăreața este ferm convinsă că nu este nici prima, nici ultima femeie care trece prin astfel de situații, având în vedere că emoțiile încep să devină din ce în ce mai mari. Fiind prima ei sarcină, nu știe la ce anume să se aștepte, dar ca orice mamă speră ca bebelușul ei să fie sănătos și, de asemena, să nu existe complicații la naștere. Se roagă în fiecare zi și le-a arătat și fanilor care este rugăciunea pe care o rostește.

„Ultima perioada e incarcata de emotii si ganduri de tot felul. Am gasit o rugaciune care zice asa: „O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!”. E clar ca s-au mai gandit si altele inaintea mea la tot felul. Curaj, gaina, ca te tai!😂”, a mai zis cântăreața.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---