Showbiz

Theo Rose și-a ales nașa de botez. Cine îl va boteza pe Sasha: „Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi”

schedule 05 iun. 2023, 11:21

Theo Rose și-a ales nașa de botez. Cine îl va boteza pe Sasha: „Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi”
Sursa foto: YouTube Catalin Maruta

Theo Rose și-a ales deja nașa de botez, iar fanii au fost foarte încântați la auzirea veștilor. Acesta a făcut câteva declarații de-a dreptul emoționante, în cadrul unei emisiuni televizate, având la rândul ei lacrimi în ochi.

Cine va boteza copilul lui Theo Rose

Au mai rămas doar câteva zile până când Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată. Acum, emoțiile sunt din ce în ce mai mari, deoarece artista ar putea naște în orice moment. Deși nu îi este deloc ușor având în vedere că este pe ultima sută de metri cu sarcina, ea nu a renunțat la viața sa obișnuită. A mers la concerte, a făcut tot felul de filmări pentru rețelele sociale, dar și la diferite evenimente. Zilele trecute, ba chiar a făcut și o ședință foto despre care fanii au avut numai cuvinte frumoase de zis.

Ei bine, unii dintre admiratorii ei au avut întrebări legate de ceea ce se va întâmpla după ce Sasha, fiul cântăreței și al lui Anghel Damian va veni pe lume, iar una dintre ele a fost legată de cine vor fi nașii de botez ai celui mic, dar nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că sora ei, Raluca Diaconu, va fi și cea care îi va creștina copilul, iar în cadrul emisiunii pe care o moderează Theo Trandafir, a recunoscut faptul că are mari emoții și este fericită pentru Theo Rose, pentru că lucrurile în viața ei s-au așezat fix așa cum trebuie. Și la rândul ei așteaptă ca micuțul să vină pe lume și speră să fie sănătos, pentru că de restul se vor ocupa ei.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a declarat Raluca Diaconu la „Teo Show”.

Raluca Diaconu a avut mereu grijă de sora sa, iar când aceasta a crescut și și-a dat seama că este deja pe picioarele sale, a avut un moment în care nu i-a venit să creadă. Același lucru s-a întâmplat și în ceea ce îl privește pe fratele lor, pe care îl iubește și de care a avut grijă în egală măsură. Se bucură că și-a îndeplinit cu succes rolul de soră mai mare, iar faptul că îi va boteza copilul vin drept mulțumire a tot ceea ce a făcut pentru ea în trecut. Cântăreața a vorbit despre toate aceste lucruri cu lacrimi în ochi, fiind nerăbdătoare să își cunoască nepoțelul pe care toată lumea îl așteaptă cu brațele deschise.

„Am avut o perioadă, în momentul în care Teo a ajuns să fie pe picioarele ei și nu am mai ajuns să-i port de grijă, ce mănâncă, cu ce se îmbracă, m-am blocat puțin, pentru că eu m-am gândit că acum e mare, e pe picioarele ei, eu acum ce fac, ce-i mai ofer. Mi-am dat seama că datoria mea de soră mai mare nu s-a încheiat și că ceea ce pot să fac este să mă rog la Dumnezeu pentru frații mei, pentru ea și pentru fratele nostru și cred că asta e misiunea cea mai importantă pe care o are o soră mai mare”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---