Showbiz

Theo Rose, probleme în sarcină: „Îmi este tare frică și mă trezesc destul de des”

schedule 09 feb. 2023, 08:46

Theo Rose, probleme în sarcină: „Îmi este tare frică și mă trezesc destul de des”
Sursa foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a început să aibă deja probleme în sarcină. Vedeta este însărcinată deja în cinci luni, fericită pentru faptul că va deveni mamă și nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată copilul în brațe. Deși este convinsă de faptul că nu îi va fi deloc ușor, după ce va veni pe lume copilul ei, faptul că va primi ajutor din partea celor dragi o liniștește într-o oarecare măsură.

Ce probleme are Theo Rose

Theo Rose se află pe lista celor mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Orice piesă pe care aceasta o lansează ajunge hit, iar de fiecare dată când se implică în vreun proiect, dă tot ceea ce are ea mai bun. Artista se bucură de un succes imens chiar și în lumea actoriei, după ce a primit un rol principal în serialul „Clanul”, pentru care la momentul actual filmează cel de-al doilea sezon. Evoluția artistei i-a făcut pe părinții ei mândri de ea, dar cea mai mare bucurie pe care ea a putut să le-o facă recent este legată de faptul că, în mai puțin de patru luni aceștia vor deveni bunici.

Nu există fericire mai mare pentru ei decât acesta. De asemenea, faptul că partenera de viață a lui Anghel Damian va avea un băiețel care va purta numele tatălui artistei este o mare fericire pentru cei din familie. Faptul că va deveni mamă nu o sperie pe Theo Rose, pentru că va primi ajutorul de care are nevoie din partea părinților, mai ales la început. Având o carieră de succes la care nu are de gând să renunțe, ea are nevoie de sprijin, pentru a putea susține concerte, a merge la tot felul de evenimente și pentru a se putea bucura de viață ca înainte.

Deși nu a avut probleme foarte mari în sarcină până la momentul actual, acestea au început să apară de câteva zile și nu s-a putut abține să nu le vorbească și admiratorilor ei despre ceea ce i s-a întâmplat. În primă fază, ea le-a povestit fanilor ei că nu mai suportă pantalonii care îi ajung până la nivelul burții, iar mai apoi a zis că nici nu mai reușește să se odohnească așa cum trebuie, deoarece se teme să nu doarmă pentru prea mult timp.

Admiratorii ei se bucură din simplul motiv că Theo Rose, artista lor preferată, simte nevoia să împătășească și cu ei astfel de momente.


”În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul.’‘, a declarat Theo Rose, pe contul ei oficial de Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---