Showbiz

Maria Constantin, adevăratul motiv pentru care a amânat nunta. Artista și-a ales chiar și rochia de mireasă

schedule 05 feb. 2023, 05:40

Maria Constantin, adevăratul motiv pentru care a amânat nunta. Artista și-a ales chiar și rochia de mireasă
Sursa foto: Instagram Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica au fost nevoiți să amâne pregătirile pentru nuntă și evenimentul în sine, iar pentru că artista nu are prea mari secrete față de fanii ei le-a vorbit acestora despre motivul pentru care au luat decizia respectivă. Iată ce a povestit fosta concurentă de la Survivor România!

Maria Constatin și-a amânat nunta

Maria Constantin fornează un cuplu cu Robert Stoica, iar de curând aceștia au decis să se și căsătorească. Inițial, ea a acceptat să participe la Survivor România, ceea ce în mod evident a dus la amânarea evenimentului, în primă fază. Odată întoarsă în țară, fanii ei au crezut că va face nunta, doar că marele eveniment a fost din nou amânat, iar cântăreața a oferit mai multe detalii în acest sens.

Deși vor să își unească destinele în vara acestui an, cei doi îndrăgostiți nu s-au apucat de pregătiri. De ce? Ei bine, pentru că au lucruri mult mai importante de făcut, precum plecatul într-o vacanță. După ce se vor întoarce acasă, aceștia vor pune toate lucrurile la punct, pentru că va fi un eveniment foarte mare pentru care au nevoie de pregătiri.

"O să începem și noi să ne organizăm pentru că deocamdată nu am pus mai nimic la punct, dar o să ne mobilizăm și vom începe să plănuim totul. Cel mai probabil din februarie vom pleca într-o vacanță și ulterior, după ce ne vom întoarce o să ne organizăm și pentru pregătirea nunții. Știți că nu va fi un eveniment foarte mare", a declarat Maria Constantin, pentru wowbiz.ro.


Cântăreața a mai povestit și faptul că și-a ales rochia de mireasă, încă dinainte ca partenerul ei să facă pasul cel mare, de a o cere în căsătorie. Vedeta s-a îndrăgostit de modelul respetiv de rochie și vrea neapărat ca în ziua nunții sale să îl aleagă pe acela. De asemenea, Maria Constantin a mai recunoscut și că nici măcar nu se afla într-o relație, pe vremea când a pus ochii pe rochia tip sirenă.


"Modelul este ales de multă vreme. Eu am discutat cu Florin Burescu, cel care o să îmi creeze rochia și am văzut un model care mi-ar plăcea, cu mici modificări. Am ales modelul de multă vreme, înainte să fiu cerută în căsătorie.
Am văzut modelul și nici nu eram în relație atunci, dar am zis că dacă mă voi mai mărita vreodată cam așa va arăta rochia de mireasă și până acum nu mi-am schimbat modelul din cap. O să fie o rochie tip sirenă, dar spre garden party pentru că așa va fi petrecerea. Trebuie să fie ceva mai lejer", a mai zis artista, pentru sursa citată.

Maria Constantin a mai zis și că nu vor să țină cont de tradiții, din simplul motiv că vor ca petrecerea să fie una motivă și că, în caz contrar, ar pierde foarte, foarte mult timp și nu își doresc sub nicio formă lucrul acesta.

"Ar fi un pic imposibil de respectat aceste lucruri. Nu că nu mi-aș dori, dar se pierde foarte mult timp pentru aceste tradiții plus că nouă invitații ne vor veni de la Târgul Joi, din Oltenia, din Argeș, de la Constanța și o să fie destul de greu să facem aceste lucruri în București, dat fiind faptul că este destul de aglomerat și nu ne-am încadra să facem toate astea.
Cununia civilă și cununia religioasă vor avea loc într-o altă zi, iar în ziua respectivă când va fi evenimentul atunci va fi strict petrecerea pentru că mie îmi cam place să dorm și nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap, vreau să fiu în formă până la 5-6 dimineața și atunci trebuie să mă odihnesc", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---