Horoscop

Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!

schedule 03 apr. 2023, 14:00

Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie 2023: Află ce îți rezervă astrele!
Ironika/Shutterstock

Află și tu ce îți rezervă astrele în această săptămână!

BERBEC

Pare că oricât de mult ai vrea să mergi înainte, trecutul este tot timpul pe urmele tale. În cazul în care ești singură, acest lucru nu e neapărat problematic. E posibil să primești câteva răspunsuri cu privire la o anumită situație incertă prin care ai trecut cândva și care te ține pe loc. Totuși, dacă ai un partener, apariția unei persoane din trecut ar putea să ridice semne de întrebare cu privire la actuala relație. E nevoie să fii foarte sinceră cu tine, dar și cu oamenii din jur. Nu încerca să împachetezi lucrurile într-un ambalaj mai frumos decât e necesar.

TAUR

Dacă în ultima perioadă ai avut parte de multe zile agitate și de incertitudine, în cele din urmă vei găsi răspunsurile de care ai nevoie. În cazul în care ai un partener, relația dintre voi va evolua și va intra într-o nouă etapă sau, cel puțin, veți avea o discuție foarte necesară. Dacă ești singură, vei primi răspunsuri cu privire la o persoană care ți-a atras atenția în mod special și vei putea lua o hotărâre. Oricum ar fi, asigură-te că vezi această persoană așa cum este cu adevărat și nu așa cum ți-ai dori tu să fie. Ca lucrurile să evolueze, e nevoie de semne și de discuții clare, nu de apropouri.

GEMENI

În cazul în care ai o relație, în această săptămână ai putea cunoaște oameni interesanți prin intermediul partenerului de cuplu. Profită de această conjunctură și cultivă aceste relații pentru că îți pot aduce noi oportunități. În cazul în care nu ai un partener, situația se schimbă un pic. Printre aceste persoane pe care le vei cunoaște se poate număra cineva care să îți atragă atenția în mod special. Există mult potențial în această conexiune, dar secretul este să lași lucrurile să curgă natural, fără presiune, potrivit Garbo.

RAC

Ai în față o săptămână încărcată, dar care, pe termen lung, îți va aduce foarte multe beneficii. În cazul în care ai un partener, e foarte posibil ca relația voastră să fie supusă unei probe neașteptate într-o conjunctură neașteptată. Dacă vă este menit să rămâneți împreună, veți depăși acest moment și vă veți privi dintr-o perspectivă mai bună. În cazul în care ești singură, lecția de dragoste din această săptămână va veni de la o persoană pe care nu o cunoști, dar cuc are viața te va pune față în față pentru acest motiv. Oricum ar fi, e important să fii foarte atentă la semnele discrete pe care ți le trimite Universul.

LEU

Ai parte o săptămână un pic agitată emoțional căci te macină unele gânduri. Deși ai făcut mulți pași înainte în relația ta, te întrebi dacă nu este cazul să faci și unul înapoi fiindcă nu te simți întru totul pregătită pentru ceea ce își dorește partenerul de viață de la tine. Totodată, îl simți că se lasă influențat de alții în privința anumitor decizii care vizează viitorul vostru comun. Ai vrea să treci la următorul nivel, însă în același timp ai intrat într-o poziție de autoapărare. Ți-ai luat o oarecare distanță față de el și timp mai mult pentru tine și a-ți pune ordine în sentimente și intenții. Îți dorești să mergi mai departe cu partenerul de viață, ai vrea să îți petreci restul vieții alături de el? De ce nu vă aflați în sincron și în aceeași etapă? Răspunde-ți singură acestor întrebări și apoi discută și cu el cu înțelegere, empatie și delicatețe. Dacă ești single, ai grijă față de cine îți deschizi inima și studiază din mai multe puncte de vedere omul care se află în fața ta și îți declară câte în luna și în stele săptămâna aceasta, spunându-ți aproape tot ce vrei să auzi. Nu tot ce zboară se mănâncă și uneori oamenii nu sunt ceea ce pretind a fi. Ascultă-ți intuiția, dar păstrează acea doză de rațiune necesară chiar și în iubire.

FECIOARĂ

Ai greșit față de persoana iubită sau față de o persoană alături de care încerci să construiești o relație și săptămâna aceasta faci orice ca să îi intri din nou în grații, însă este foarte posibil ca abordarea ta să fie greșită. Deși îți este extrem de dragă și o vrei alături de tine, planurile voastre de viitor par a nu coincide deloc în acest moment din timp și spațiu, iar acest lucru te-a speriat și te-a făcut să spui lucruri pripite care l-au rănit pe celălalt. Este momentul pentru un pic de asumare și curajul de a sta la masa discuțiilor și a pune toate cărțile pe față. Dacă ții cu adevărat la această persoană și nu vrei să o lași să plece, este momentul să acționezi și să îi declari sincer intențiile și sentimentele tale reale. Dacă ești single, foarte probabil că vei avea o săptămână plină din punct de vedere amoros, cu flirturi și mai multe întâlniri romantice, însă niciuna dintre acestea nu îți face inima să tresalte sau să simți fluturi în stomac. Ai un pic de răbdare cu tine, petrece timp și în propria companie, înțelegând care sunt acele lucruri pe care le dorești de la un potențial partener de viață, cu ce anume din persoana sa rezonezi cel mai mult. Uneori, dragostea apare când nu o cauți în mod expres, ci când te aștepți mai puțin.

BALANȚĂ

Dacă ești o Balanță single, săptămâna aceasta va fi pentru tine una a introspecției. În ultimii ani, ai făcut alegeri sigure și confortabile când a venit vorba de dragoste, de teama de a nu suferi din nou, fără să îți mai permiți acea nebunie frumoasă de a te arunca înainte și a-ți asuma riscuri deși nu știi unde duc. Ești însă sigură că a nu ieși din zona ta de confort și a te orienta către persoane pe care tu le consideri ca încadrându-se în tiparul tău de potențial partener este calea potrivită pentru iubirea adevărată? Da, cel de lângă tine trebuie să împărtășească în principiu aceleași viziuni, dar lângă el să simți totodată și entuziasm, bucurie, sentimente intense și că ai aripi să crești și să evoluezi. Nu te mulțumi cu puțin și cu o relație mediocră doar fiindcă simți că ai obosit să mai cauți. Deschide-te în schimb unei relații autentice și dragostea adevărată nu va întârzia să apară. Dacă ești implicată într-o relație, cu Luna plină chiar în semnul tău săptămâna aceasta, pregătește-te pentru niște zile fenomenale în cuplu, în care iubirea, căldura, armonia și apropierea față de partener sunt la ele acasă. Sufletul tău vibrează frumos, transmite și oferă dragoste, dar este la fel de deschis să o și primească de la persoana iubită. Clar, săptămâna aceasta este despre voi doi și iubirea voastră!

SCORPION

Sunt unele probleme în relația ta de iubire care continuă de o vreme încoace să iasă la suprafață și pe care le-ai cam ascuns sub preș, nu le-ai recunoscut sau ai amânat să rezolvi. Acum însă, sub influența Lunii pline în Balanță, ai toate aspectele astrale de partea ta și circumstanțele necesare pentru a discuta despre ele cu partenerul de viață. Sincer, asumat, cu deschidere, iubire și încrederea că există o soluție pentru ele. Totodată, această Lună Plină vă face mai flexibili și mai predispuși către compromisuri și cooperare, de dragul unui bine comun, așa că aveți toate șansele să dizolvați aceste mici controverse și neînțelegeri. Intrați într-un nou început al relației voastre, cu inima mult mai ușoară și senină. Dacă ești un Scorpion single, esti foarte posibil că în această săptămână să îți asculți mai mult glasul inimii și să te ocupi de acele pasiuni și hobby-uri pe care le-ai neglijat de ceva timp. Să nu te mire astfel dacă te vei apuca de un nou curs, te vei deda gătitutului, te vei duce la sală sau vei pleca de una singură într-o scurtă călătorie. În sufletul tău au loc niște mari schimbări și se reflectă și în exterior. Sunt șanse mari ca prin intermediul acestor activități, mai ales spre sfârșit de săptămână, să atragi o persoană interesantă și interesată de tine, cu care să ai în comun nu doar aceleași pasiuni, dar mult mai multe decât ai fi crezut vreodată.

SĂGETĂTOR

În această săptămâna dragostea îți surâde și vei reuși să construiești momente frumoase și prețioase emoțional alături de persoana iubită. Îți vei păstra calmul atunci când discuțiile se încing și vei aduce armonia în relație. Micile escapade în doi te ajută să îți hrănești pofta de adrenalină și dorința de explorare. Dacă încă îți cauți marea iubire, astrele îți aduc noroc, astfel că poți întâlni o persoană interesantă, mai ales în a doua jumătate a săptămânii.

CAPRICORN

Este posibil să constați că îngăduința se poate transforma în delăsare în cuplu, iar tu nu poți fi de acord cu lucrurile care îți încalcă drepturile, nevoia de egalitate, de libertate și așa mai departe. Tocmai de aceea în această perioadă este posibil să pui piciorul în prag și să îi ceri partenerului de viață să nu uite anumite atribuții sau responsabilitati. Chiar dacă pare incomodă situația, în esență va avea un ecou benefic pentru relație, căci altfel s-ar fi acumulat frustrări și s-ar fi produs fisuri între voi. Dacă ești în căutarea unui partener de cuplu, poate că îți dorești să te îndrăgostești, să te pierzi cu firea într-o poveste amoroasă spumoasă. Astrele îți susțin avântul, așadar nu te culca pe o ureche, ci încearcă să ai o viață socială bogată, să cunoști oameni noi, căci de undeva poate să apară și acea persoană care să îți stârnească interesul.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă relația ta este una bună, modernă, în care te regăsești din multe puncte de vedere, este posibil ca în această săptămâna o situație de criză să îți dovedească faptul că ai nevoie să te lași pe mâna partenerului. Încrederea că acesta ar putea reuși în anumite privințe sau că și-ar putea asuma anumite responsabilități este destul de mică, însă tot va trebui să o faci. Așadar este o perioadă în care trebuie să predai hățurile din mâna și să îl lași și pe celălalt să demonstreze ce și cât poate. Dacă te afli în căutarea marii iubiri, astrele ne spun că șansele amoroase sunt mici-medii în această săptămână. Probabil că vei avea prea multe de făcut, încât viața ta socială va fi destul de... anemică.

PEȘTI

Vei avea foarte multe lucruri de făcut și de rezolvat în această perioadă, iar uneori poți simți că stresul atinge cote maxime. Însă doar în iubire, în brațele persoanei dragi simți că te liniștești, că îți găsești susținerea de care ai nevoie, echilibrul și înțelegerea. Iubirea te repară și te ajută să rămâi cu bateriile pline în această săptămână. Discută cu partenerul tău despre nevoile emoționale pe care le ai, astfel încât să te bucuri de înțelegerea și susținerea acestuia. În cazul în care încă îți cauți sufletul pereche, este posibil să întâlnești pur întâmplător o persoană care să te surprindă cu un gest cald. Rămâi în contact cu acea persoană, s-ar putea să joace un rol important în maturizarea ta relațională.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---