Showbiz

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Ce a avertizat-o o fană pe artistă după cununie

schedule 26 iul. 2023, 14:29

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Ce a avertizat-o o fană pe artistă după cununie
Sursa foto: Instagram Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit, iar imediat după eveniment mesajele de felicitare și nu numai au început să curgă. Ce i-a transmis una dintre urmăritoare artistei.

Maria Constantin și Robert Stoica, oficial soț și soție

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și foarte fericiți împreună și chiar dacă bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră de viață anul trecut, abia acum au reușit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. S-au pregătit intens pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor, dar nu au avut deloc emoții pentru ceea ce avea să urmeze, pentru că fiind deja de atât de mult timp împreună, emoțiile au dispărut complet.

Mai mult de atât, ea a dat de înțeles că actul în sine nu este atât de important, dar își doresc să marcheze frumos cei trei ani de relație pe care îi au. Tocmai de aceea, a dorit ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, să distreze și să își aducă aminte cu mare drag de petrecere. În plus, este un eveniment pe care îl fac o singură dată în viață și tocmai de aceea, și-a dorit să fie totul bine pus la punct.

„Nu, nu cred că e cazul de emoții aici la noi, în relația noastră pentru că, deja, nu mai avem emoții. Este o relație de trei ani și jumătate în care ne înțelegem foarte bine și cumva vrem să marcăm acest eveniment frumos. Aș putea spune o petrecere, de fapt, nu o considerăm ca pe o nuntă. Nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă.
Tocmai de aceea am și acceptat și a fost propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca mine, la fel ca și viitorul meu soț, adică toată lumea în alb pentru că ne dorim un party. (…) O dată în viață vrem să ne distrăm. Este evenimentul prin care să marcăm relația noastră cu bucurie și să avem o super petrecere. Tocmai de aceea m-am gândit să fie gen garden party ca să nu vină nimeni în sacou și toată lumea să stea încorsetată”, a mai zis ea.

Imediat după nuntă, vedeta a început să fie bombardată cu mesaje; unele bune, altele situate la polul opus. Ei bine, una dintre admiratoarele sale a simțit nevoia să o avertizeze pe Maria Constantin și i-a zis clar că speră ca bărbatul de lângă ea să o merite și să nu profite de ea, așa cum au făcut foștii ei parteneri de viață. La final i-a urat ”Casă de piatră!” semn că nu i-a spus acele vorbe în nume de rău, ci pentru că îi pasă de ea și pentru că o admiră.

„Sper să te merite omul ăsta și să nu profite de tine cum au făcut ceilalți! Casă de piatră!”, i-a transmis o fană Mariei Constantin.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---