Smiley și Gina Pistol, ajutor în creșterea lui Josephine. Părinții artistului se mută aproape de ei

schedule 04 feb. 2023, 07:17

Smiley și Gina Pistol, ajutor în creșterea lui Josephine. Părinții artistului se mută aproape de ei
Sursa foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley vor primi, de acum înainte, mai mult ajutor în ceea ce privește creșterea fiicei pe care o au împreună. Ei bine, părinții antrenorului de la Vocea României au decis să facă investiții într-o casă și să se mute cât mai aproape de fiul lor și de nepoată, pentru a le fi de ajutor, ori de câte ori aceștia au nevoie de ei.

Smiley și Gina Pistol, ajutor în creșterea copilului

Smiley a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre familia lui, despre creșterea copilului pe care îl are alături de Gina Pistol, dar și despre decizia pe care părinții lui au luat-o de dragul lor. Cântărețul, deși are un program și este mai tot timpul plecat din țară, a declarat că este foarte implicat în creșterea copilului lui și face tot ceea ce trebuie și ce ține de el și chiar are momente în care stă singur cu fiica sa. Este ceva nou pentru el, dar este impresionat de fiecare dată de Josephine, pe care a descris-o ca fiind un copil extraordinar, care învață cuvinte noi în fiecare săptămână și care, de asemenea, are un simț artistic deosebit.

„Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit. Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit”, a declarat Smiley, pentru unica.ro.


Bunicii din partea lui Smiley nu au mai suportat să stea prea departe de nepoata lor, mai ales știind că atât fiul lor, cât și partenera lui de viață au nevoie de un mare ajutor în ceea ce privește creșterea copilului pe care îl au împreună. Astfel, cei doi și-au luat o casă foarte aproape de prezentatoare și de artist, iar Smiley a făcut și câteva declarații în acest sens. El a povestit că părinții lui sunt fascinați de întreaga situație, iar despre mutarea lor a mai zis că este o decizie pe care au luat-o de comun acord. Mai mult de atât, antrenorul de la Vocea României a zis că au un program echilibrat, au timp suficient pentru a-l petrece împreună separat sau toți trei, dar și cu familia extinsă.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a mai zis cântărețul.

Faptul că bunicii lui Josephine au decis să facă sacrificiul de a se muta, doar pentru a fi mai aproape de ea și de părinții ei, este un motiv de bucurie mai ales pentru Smiley care este mai tot timpul plecat din țară și care nici în perioada imediat următoare nu va fi în țară, fiind nevoit să ajungă în Londra și în America de mai multe ori.

„Plec constant. Săptămâna trecută m-am întors de la Londra. Urmează să mai merg în America, apoi iar la Londra”, a adăugat, la final, Smiley.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---