Showbiz

Pleacă sau nu Gina Pistol la Pro TV! Iubita lui Smiley, mai sinceră ca oricând: „Așa am simțit”

schedule 17 mar. 2023, 08:03

Pleacă sau nu Gina Pistol la Pro TV! Iubita lui Smiley, mai sinceră ca oricând: „Așa am simțit”
Sursa foto: YouTube Speak

Gina Pistol a dat primele declarații, după ce s-a zvonit că ar pleca la Pro TV. Partenera de viață a lui Smiley a lămurit pe toată lumea în acest sens și a spus clar, pentru ca toți fanii ei să înțeleagă, care sunt planurile sale de viitor, dar și ce are de gând să facă în clipa de față.

Gina Pistol, despre plecarea la Pro TV

Renunțarea, pentru moment, a Ginei Pistol la televiziune a ridicat multe semne de întrebare, mai ales în rândul fanilor curioși. Vedeta a fost sinceră, încă de la bun început, cu privire la motivele pentru care a luat decizia de a pune cariera pe al doilea plan, dar cu toate acestea, mulți nu au fost mulțumiți de răspuns.

De când a devenit mamă, partenera de viață a lui Smiley și-a dat seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ea, iar în primă fază, a renunțat la prezentarea emisiunii America Express cedându-i locul Irinei Fodor, apoi și la Chefi la Cuțite, unde a revenit pentru o vreme fiindu-i mai ușor să filmeze pentru show-ul culinar, pentru că nu era nevoită să stea foarte departe de copilul ei. După un timp, a considerat că a venit vremea să se retragă din televiziune, iar de aici până la zvonurile legate de plecarea sa la Pro TV a mai fost un singur pas.

”Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei”, a declarat Gina Pistol, pentru click.ro.

Gina Pistol nu vrea să renunțe la cariera sa în televiziune pentru totdeauna, ci a zis că își va face revenirea la un moment dat, doar că acum nu simte să facă lucrul acesta. În ceea ce privește presupusa ei plecare la postul de televiziune Pro TV, a menționat că este doar o speculație și nimic mai mult, așa că lumea ar trebui să stea liniștită. Este fericită și mulțumită cu decizia pe care a luat-o, iar asta este cel mai important.

”Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la Pro TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a mai zis ea.

Pas important pentru România în dosarul Visa Waiver

Vor călători liber românii în SUA, în viitorul apropiat?

Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!
EUR
EUR: 4.9219 RON
-0.00190
USD
USD: 4.6021 RON
0.02500
GBP
GBP: 5.618 RON
-0.00480
HUF
HUF: 1.2327 RON
0.01170
BGN
BGN: 2.5165 RON
-0.00090
CHF
CHF: 4.9593 RON
0.03030
Convertor valutar

Rezultat: ---