Showbiz

Unde își vor petrece Smiley și Gina Pistol luna de miere. Cei doi soți au ales o locație de vis

schedule 28 mai 2023, 10:02

Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție, în ziua de 27 mai. Cei doi au făcut cununia civilă în Palatul Snagov, iar pe cea religioasă tot în zona aceea, urmând ca mai apoi să se distreze alături de invitații lor într-o locație de vis pe care au ales împreună și care arăta ca în povești.

Ce locație au ales Smiley și Gina Pistol pentru luna de miere

Ziua nunții este una extrem de importantă în viața oricărui cuplu și așa a fost și în cazul prezentatoarei de la Antena 1 și a antrenorului de la Vocea României. Aceștia și-au jurat iubire veșnică, s-au emoționat până la lacrimi la cununia religioasă, după cum chiar blondina a declarat și chiar dacă a plouat puțin în ziua cea mare, nimic nu le-a stat în care și s-au bucurat de eveniment așa cum se cuvine.

În ciuda faptului că au avut foarte multe lucruri de făcut, aceștia au acordat timp suficient interviurilor, unde au dat detalii semnificative despre ziua nunții lor. Aceștia nu s-au uitat la bani, când a venit vorba de un moment atât de important, iar în perioada următoare vor pleca și în luna de miere, despre care au vorbit cu doar câteva ore înainte de petrecere. Cei doi soți au ales o locație de vis, unde sunt nerăbdători să ajungă.

Nu vă mai ținem pe jar și vă spune că Gina Pistol și soțul ei, Smiley, își vor petrece luna de miere în sudul Franței. Plecarea va avea loc peste doar o săptămână. Cântărețul a mai zis și că vor să se bucure de o lună de miere frumoasă, să aibă o vară la fel de frumoasă, o viață senzațională, să își facă multe amintiri frumoase împreună și să îmbătrânească unul alături de celălalt. De asemenea, a zis că este foarte important să se înțeleagă bine, să se susțină unul pe celălalt și, nu în ultimul rând să își susțină fiica să facă tot ceea ce își dorește în viață, iar dacă ar mai apărea un copil. ambii l-ar primi cu brațelele deschise și ar face aceleași lucruri și pentru el.

Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---