Showbiz

Andreea Tonciu s-a mutat la casă nouă. Unde își va petre sărbătorile de iarnă: „Am așteptat foarte mult timp”

schedule 20 dec. 2023, 10:58

Andreea Tonciu s-a mutat la casă nouă. Unde își va petre sărbătorile de iarnă: „Am așteptat foarte mult timp”
Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu

Andreea Tonciu s-a mutat la casă nouă. Unde își va petre sărbătorile de iarnă și ce a spus despre noua ei locuință, unde era nerăbdătoare să se mute.

Andreea Tonciu s-a mutat la casă nouă

Andreea Tonciu încheie anul 2023 așa cum se cuvine. Vedeta își dorea de foarte multă vreme să se mute alături de familia sa într-o casă nouă, dar a reușit abia acum să facă lucrul acesta. Deși nu este o mare fană a procesului de mutare în sine, nimic nu se compară cu fericirea pe care a simțit-o, când s-a văzut trecând pragul noii sale locuințe. Cel mai mult a enervat-o faptul că a fost nevoită să ia la rând toate lucrurile din vechea lor casă, să le aleagă și să se gândească pe care ar merita să le păstreze sau la care ar trebui neapărat să renunțe.

Deși a durat o vreme, în cele din urmă a reușit și le-a dat vestea cea mare și celor care stau cu ochii pe ea zilnic, pe Instagram. Andreea Tonciu a mai zis și că anul acesta, va petrece sărbătorile de iarnă acasă, alături de soțul ei și de fiica pe care o au împreună.

„Crăciunul îl voi petrece în casa mea nouă, cu familia mea, iar de Revelion, tot în casa nouă. Stăm acasă anul acesta. Casa mea nouă este foarte ok. Am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă. Mie nu îmi place să mă mut, crede-mă că mutarea asta m-a obosit groaznic. Știi ce înseamnă o mutare? Să iei fiecare lucru și fiecare obiect în parte, ce oprești, ce nu oprești, ce mai iei, ce cari.
Deci a fost dezastru, m-a obosit teribil, nu sunt adepta mutatului. Deci în casa asta aș vrea să mor dacă se poate, dar cu siguranță nu, pentru că soțul vrea în altă casă mai mare.”, a declarat Andreea Tonciu, pentru wowbiz.ro.

În cadrul unui interviu, ea a mai vorbit și despre certurile pe care le are în cuplu și a recunoscut că deși și în cazul lor există ca în orice familie, nu s-a pus vreodată problema de despărțire. Ba chiar, a mărturisit cum procedează ei de fiecare dată când începe o discuție în contradictoriu

„În orice cuplu există certuri. La mine, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu se pune problema de o despărțire. Știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm. Acum ne certăm, peste 5 minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu țin ranchiună. Mai sunt unele femei sau unii bărbați, care zic „trebuie să îl pun la punct, două-trei zile nu vorbesc cu el”. Hello? Stați în aceeași casă, dormiți în același pat, cum să nu vorbești? N-ai cum, mie mi se pare o tâmpenie chestia asta. Nu există așa ceva la mine. Vorbesc, înțelege, bine, nu, iarăși bine.Cred că d-aia îmi merge mie bine, că nu țin ranchiuna asta așa mare.”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---