Showbiz

De ce nu mai poartă Andreea Tonciu verigheta: „Am purtat-o câteva luni, până am rămas gravidă”

schedule 04 mai 2023, 15:08

Andreea Tonciu a explicat, în fața tuturor celor care o apreciază de ani buni, de ce nu mai poartă verigheta și a zis clar că ea și partenerul ei de viață nu s-au despărțit și nici nu s-a pus problema de una ca asta. Care este, de fapt, realitatea și de ce nu mai poartă simbolul iubirii lor!

Andreea Tonciu, despre motivul pentru care nu poartă verigheta

Andreea Tonciu a acordat un interviu moderat de Cornelia Ionescu, în care a adus în discuție multe subiecte importante din viața sa. Vedeta a vorbit chiar și despre Anamaria Prodan, pe care o respectă și pe care o iubește ca pe o mamă, chiar dacă nu sunt rude de sânge. Vedeta a povestit cum s-au cunoscut și cum au ajuns să să imprietenească, iar la final a recunoscut că se bucură enorm pentru faptul că este fericită alături de noul ei iubit, Flavius, pentru că merită din lin toate aceste lucruri.

Rămânând pe aceeași temă, mii de oamenii au remarcat faptul că Andreea Tonciu nu mai poartă verigheta. Rugată să lămurească întreaga situație, vedeta a zis clar că ea a purtat bijuteria pentru foarte puțină vreme, deoarece i-a rămas mică imediat după ce a aflat că este gravidă și a decis să poarte un inel foarte, foarte important pentru ea pe care l-a primit din partea mamei sale și pe care îl adoră.

Andreea Tonciu a decis să nu mai poarte verigheta, pentru că s-a îngrășat, nu pentru că s-a certat cu partenerul ei de viață. Ea a lămurit pe toată lumea că nu s-a pus problema de un divorț în ceea ce îi privește, iar întâmplarea face că nici lui Daniel Niculescu nu i se mai potrivește verigheta.Tot ea a zis că nu i se pare așa de grav ceea ce au făcut, mai ales că sunt oameni care stau o viață împreună și nu sunt căsătoriți, iar pentru ea un act nu este atât de important.

"Nu este un inel de la soțul meu. Inelul acesta este cumpărat de mama mea, pentru că ea călătorește foarte mult și se duce pe vase de croazieră. Pe fiecare vas de croazieră există magazin cu bijuterii și mamei mele îi plac foarte mult diamantele și mi-a luat acest inel cu diamante, care arată spectaculos și îmi place foarte mult.
Tot timpul îl port. Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă? Nu m-am despărțit de Daniel, Doamne ferește. Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? Mi-a rămas mică, pentru că m-am îngrășat și nu am dus-o la magazin să mi-o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu îmi mai place și nici inelul de logodnă nu îmi mai place. Verigheta am purtat-o câteva luni, până am rămas gravidă.Nici soțului meu nu îmi mai vine verigheta. Zici că suntem necăsătoriți. Iubirea nu stă într-o verighetă sau un act. Poți să trăiești cu un om mult și bine și să n-ai actul de căsătorie. Adică, pentru mine actul ăla de căsătorie nu mi se pare o mare chestie, doar că cheltui niște bani la nuntă. Dacă nu îți convine ceva poți să divorțezi în secunda 1 și ce ai realizat? Că ai stat și atât.Actul ăla pentru mine nu reprezintă nimic. Este acolo în casă pus.", a declarat Andreea Tonciu, pentru WOWnews.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---