Showbiz

Andreea Bălan și George Burcea, acuzații dure unul la adresa celuilalt: „Îmi cresc singură fetiţele din toate punctele de vedere”

schedule 31 mai 2023, 11:44

Andreea Bălan și George Burcea, acuzații dure unul la adresa celuilalt: „Îmi cresc singură fetiţele din toate punctele de vedere”
Sursa foto: YouTube Andreea Balan

Andreea Bălan și George Burcea și-au adus acuzații dure, după ce actorul fiind plecat în Statele Unite ale Americii alături de Viviana Sposub a cerut o ordonanță președințială pentru a putea vorbi cu fiicele sale.

Andreea Bălan și George Burcea, acuzații dure

Apele dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-au liniștit. Conflictul dintre foștii soți nu a încetat, iar recent aceștia și-au adus acuzații dure unul celuilalt. Ei bine, actorul fiind plecat peste hotare nu și-a dorit decât să discute din când cu fiicele sale, Clara și Ella, motiv pentru care a cerut o ordonanță președințială pentru a putea, pentru a ține legătura cu acestea, iar mama lor a luat foc în clipa aceea și a dat câteva declarații total neașteptate despre el.

Cântăreața și-a ieșit din minți, în clipa în care a auzit lucrul acesta și nu s-a putut abține să nu vorbească public despre faptul că își crește singură din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere financiar, deoarece nu a mai primit pensia alimentară pentru cele mici, dar nu a primit-o de patru luni, deși este vorba despre o sumă mult prea mică, fără de care actorul ar fi putut să trăiască lejer. Ea a mai zis că este o femeie empatică, dar nu poate accepta afirmațiile pe care le-a făcut în spațiul public despre acest subiect sensibil.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obţinut prin ordonanţă să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămână atunci când e plecat din ţară, dar uită să spună şi că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), le-a luat două ore într-o zi şi alte trei în altă zi nedorind să respecte programul de vizită cu cele două weekenduri în care poate să le ia. Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condiţiile în care se laudă cu o activitate intensă în America.
 Sunt empatică, bună şi iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă şi nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă, că îi pasă de creşterea fetiţelor în condiţiile în care faptele sale sunt total diferite.Aşadar îmi cresc singura fetiţele din toate punctele de vedere, emoţional şi financiar şi acesta este adevărul care trebuie ştiut”, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Declarațiile artistei nu l-au lăsat indiferent pe fostul ei partener de viață, care i-a dat replica la scurt timp după aceea. Acesta a precizat că a procedat în felul acesta, pentru că își dorea să poată vorbi cu fiicele sale, mai ales că în clipa în care a plecat acolo, blondina i-a transmis că ar trebui să rămână acolo, pentru ca micuțele să îl uite definitiv, iar lui nu i-a venit să creadă că o mamă își poate dori așa ceva pentru copiii ei.

„Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor? Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles.
Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit”, a zis George Burcea, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---