Showbiz

Cine sunt finaliștii America Express. Când are loc marea finală: „Bisericuța a triumfat”

schedule 23 mar. 2023, 10:27

Emisiunea America Express se apropie de final, iar seara trecută, cei din fața micilor ecrane au aflat care sunt finaliștii concursului și vor lupta cu toate armele, pentru premiul în valoare de 30.000 de euro pus la bătaie. Cine sunt norocoșii!

Cine a ajuns în marea finală America Express

Marea finală a emisiunii America Express se apropie cu pași repezi, iar două dintre echipele care au decis să accepte provocarea de a participa în cel mai greu sezon vor lupta pentru marele premiu. Ediția de seara trecută a fost una plină de emoții pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și pentru Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. Ei erau cei care dețineau cuferele și care la final au sperat să nu îl fi deținut pe cel care conținea vulturul roșu.

Ei bine, juratul de la Chefi la Cuțite și partenera sa de viață au fost eliminați, când mai era un singur pas până la marea finală și au regretat foarte mult lucrul acesta, deși erau conștienți de faptul că nu mau pot repera absolut nimic. Tristețea lor a fost bucuria celorlalți.

„Experiența asta nu poate fi decât superbă, chiar dacă finalul ăsta nu e cel mai bun. O să mă certe Bontea, că el a câștigat. Le puteam evita pe toate trei, greu (...) 40 de zile de filmare spectaculoase, misiuni peste misiuni, locații peste locații, cazări peste cazări, una mai ciudată sau mai interesantă”, a zis Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.


Nu mai este un secret pentru nimeni care a urmărit America Express faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu s-au avut la inimă, iar fosta parteneră de viață a lui George Burcea s-a bucurat enorm că vor lupta în marea finală împotriva lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, duminică, 26 martie 2023, când se va difuza la TV. Rămâne de văzut care dintre cele două echipe va pleca acasă cu marele premiu, dar cert este că ambele au luptat din greu să ajungă atât de departe în concurs.

„Bisericuța a triumfat.”, a zis și Andreea Bălan.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---