Showbiz

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, nemulțumiți după ce Nina Hariton a câștigat marele premiu: „6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef”

schedule 21 iun. 2023, 11:15

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, nemulțumiți după ce Nina Hariton a câștigat marele premiu: „6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef”
Sursa foto: YouTube Chefi la Cutite

Chefi la cuțite 2023 și-a ales câștigătorul, în cadrul ediției de seara trecută a emisiunii. Cea care a ridicat trofeul deasupra capului și care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost moldoveanca Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea. Cum au reacționat oamenii!

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, nemulțumiți în comentarii

Cea mai recentă ediție a emisiuni Chefi la cuțite a fost tensionată pentru finaliștii competiției, dar și pentru cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, deoarece fiecare dintre ei își dorea să fie câștigător. Cea care a reușit să fie cea mai bună din acest sezon este chiar Nina Hariton, în vârstă de 31 de ani care deși provine din Republica Moldova, iar emisiunea s-a filmat în România, ea locuiește în Paris, unde lucrează ca agent imobliar.

Înainte de a munci în domeniul imobiliarelor, femeia a muncit în câteva restaurante renumite din Franța, unde a căpat experiența necesară, dar a renunțat la pasiunea sa pentru gătit, pentru că și-a dorit să se poată ocupa mai bine de creșterea fiului ei. A preferat să fie aproape de el să își găsească un alt loc de muncă, dar nu regretă nimic din toate astea, pentru că în felul acesta nu ar mai fi ajuns aici.În trecut, ea prefera să gătească doar pentru prieteni și familie, iar în cadrul competiției nu doar că a participat, dar a și câștigat, motiv pentru care fanii emisiunii de la Antena 1 au fost total nemulțumiți și și-au exprimat opinia, oricât de dură ar fost aceasta, în secțiunea de comentarii. Ei bine, cei mai mulți cred că Nina nu merita să câștige, adversarii ei fiind mult mai buni, iar ceea ce i-a făcut și mai tare să creadă că deznodământul nu a fost unul real este legat de ideea că Sorin Bontea a câștigat mult prea multe sezoane la rând.

„Sincer, chiar e ciudat că 6 din 11 sezoane au fost câștigate de același chef. Foarte multă regie degeaba! Nu merita Nina să câștige nici 1% acest sezon. Laurențiu și Pablo peste ea în orice duel individual”, „Din nou, nu a câștigat cel mai bun”, „Sa câștigi pe caz social asta înseamnă Chefi la Cuțite”, „Dezamăgitor”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9704 RON
0.00250
USD
USD: 4.585 RON
-0.01010
GBP
GBP: 5.9171 RON
-0.00890
HUF
HUF: 1.2685 RON
0.00550
BGN
BGN: 2.5413 RON
0.00130
CHF
CHF: 5.1659 RON
-0.03020
Convertor valutar

Rezultat: ---