Showbiz

Ce face Florin Dumitrescu atunci când nu este în bucătărie. Are o pasiune ascunsă: „Aviz pasionaților”

schedule 18 sept. 2023, 10:12

Ce face Florin Dumitrescu atunci când nu este în bucătărie. Are o pasiune ascunsă: „Aviz pasionaților”
Sursa foto: YouTube HappyFishTV

Florin Dumitrescu a mărturisit, în sfârșit, care este pasiunea lui. Iată ce face îndrăgitul chef, atunci când nu este în bucătărie!

Ce pasiune ascunsă are Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari de la noi din țară. Acesta face o echipă de nota 10, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Nimeni nu și-ar imagina că ar putea să facă și altceva, dar fiecare are pasiunile sale, iar în timpul liber, aceștia lasă gătitul deoparte și se ocupă și de alte lucruri care le fac plăcere.

În ciuda faptului că sunt ocupați, familiile lor au un loc important în inimile lor, așa că încearcă să petreacă tot mai mult timp alături de cei dragi, dar nu uită nici de prietenii lor. Despre Bontea și Scărlătescu este cunoscut faptul că adoră să meargă la pescuit și că fac asta ori de câte ori au ocazia, dar despre Florin Dumitrescu nimeni nu știa care este pasiunea lui ascunsă până acum.

Ei bine, atunci când nu se află la filmări sau în bucătărie, acesta adoră să joace polo pe apă. Nimeni nu bănuia că este pasionat de acest sport nautic și nu doar că adoră să îl joace, dar urmărește și meciurile, iar recent le-a transmis fanilor lui care împărtășesc aceeasi pasiune faptul că are loc Cupa României la polo, de la Oradea, fiind foarte încântat de lucrul acesta.



Așadar, viața cunoscutului chef nu este doar despre gătit, ci și despre alte pasiuni pe care le are, dar despre care vorbește destul de rar, mai ales pe rețelele sociale, unde fanii lui și-ar dori să vadă mult mai mult conținut venind din partea lui.

”Bontea și Scărlătescu merg la pescuit, eu tot la luciul apei, dar la polo! Fiecare cu pasiunile lui. Aici, de azi dimineață când puneam poartă la locul ei, la 8 dimineață, după doar 5 ore de somn. Aviz pasionaților, se joacă la Oradea Cupa României la polo, puteți vedea meciurile pe pagină de youtube a federației! Spor la gătit!”, a transmis Florin Dumitrescu, pe social media.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6285 RON
-0.00320
GBP
GBP: 5.7804 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.278 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.5442 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.093 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---