Showbiz

Florin Salam, mesaj neașteptat pentru fani de la biserică: „Este satana”

schedule 28 iul. 2023, 14:03

Florin Salam, mesaj neașteptat pentru fani de la biserică: „Este satana”
Sursa foto: YouTube Manele Globale

Florin Salam le-a transmis un mesaj cu totul și cu totul neașteptat fanilor lui din mediul online, de la biserică. Multora nu le-a venit să creadă una ca asta.

Florin Salam, mesaj de la biserică la Story

Florin Salam face el ce face și reușește să intre în atenția fanilor lui de pe social media. Acesta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, motiv pentru care a fost nevoit să ia o pauză de la concerte și să se ocupe mult mai mult de el, moment în care fanii au crezut că i s-a întâmplat ceva rău, așa că a fost nevoit să facă un live, la vremea respectivă, pentru a le demonstra că este în viață, ci doar are nevoie de odihnă.

Chiar și fiica lui a ieșit în față cu niște declarații legate de starea de sănătate a tatălui ei, menționând clar că anii de muncă, nopțile nedormite și întreaga oboseală care s-a acumulat și-au pus amprenta și asupra lui, oricât de puternic și de muncitor ar fi. Important este că i-a avut pe cei dragi alături de el și că nu au fost probleme mai mari de atât. El nu renunță nici l-a muzică așa cum a zvonit, pentru că nu ar putea trăi fără și pentru că asta iubește cel mai mult să facă în față. Încet, încet a început să își revină și să fie activ pe Instagram, iar de curând chiar și-a luat fanii prin surprindere cu un mesaj, pe care l-a pus la Story, în timp ce se afla la biserică.

Ei bine, îndrăgitul cântăreț de manele a mers la biserică, pentru a se ruga la Dumnezeu, fiind de părere că în momente grele precum cel prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate doar El îl poate ocroti. De asemenea, a zis că nu oamenii au puterea, oricine ar fi ei, ci doar rugăciunea și credința în Dumnezeu sunt cele care ajută în adevăratul sens al cuvântului. Este recunoscător că și-a revenit și că poate urca din nou pe scenă, dar mai ales că poate fi alături de familia sa pe care o iubește mai tare decât orice pe lume.

”Dragi români, doar rugăciunea și credința în Dumnezeu ne poate ajuta. Noi suntem un popor creștin ortodox și doar Bunul Dumnezeu ne poate ocroti. Nu americanii, nu UE și nici NATO. Astea nu au putere în fața lui Dumnezeu. America este satana...”, a transmis Florin Salam pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---