Showbiz

Florin Salam, primele declarații după ce a fost acuzat că a țepuit un mire: „Nu vă luați după oameni!”

schedule 09 feb. 2024, 08:09

Florin Salam, primele declarații după ce a fost acuzat că a țepuit un mire: „Nu vă luați după oameni!”
Sursa foto: YouTube Xtra Night Show

Florin Salam a vorbit pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicat, după ce un mire l-a acuzat că i-ar fi dat țeapă. Iată ce a zis cântărețul de manele!

Florin Salam, despre scandalul cu mirele țepuit

În urmă cu doar câteva zile, un bărbat din Târgoviște a venit cu acuzații grave la adresa lui Florin Salam. Acesta a spus că manelistul ar fi trebuit să cânte la nunta sa, unde nu s-a mai prezentat, în ciuda faptului că a primit un avans de câteva mii de euro. Lucrul acesta s-ar fi întâmplat în urmă cu mai mulți ani, dar a decis acum că vrea să i se facă dreptate și să recupereze suma de bani pe care i-a dat-o.

Managerul artistului a fost primul care a ieșit în față cu o serie de declarații, spunând că artistul a încercat să ia legătura cu omul respectiv, pentru a-i oferi bani, dar bărbatul nu își dorea lucrul acesta, ci cu totul altceva, după spusele lui Nicolae Constantin.

„Domnul din Târgoviște a fost chemat la București de peste 7 ori, dacă nu mă înșel. Inclusiv Florin l-a sunat personal de vreo două ori să vină la București, pentru că el a dat acești 5.000 de euro mai mult cu japca. Florin a fost întâmpinat de acest om la o nuntă. ‘Dacă poți să vii frate, îți dau și eu ăștia, dacă nu, ține-i cadou. Dacă nu poți să vii, că eu te iubesc’, zicea el. Regiile lor.(...) Într-adevăr, omul i-a dat bani lui Florin, dar evenimentul a fost pe 20.000 euro. S-a dat un avans de 5.000 de euro.
El nu a căutat să-i dăm banii înapoi, a căutat altceva. Florin nu va mai cânta niciodată acolo.  După care, i-a explicat Florin, inclusiv celălalt impresar, colegul meu, l-a sunat. ‘Vino să-ți dăm banii, vino să-ți dăm bani, nu avem cum să fim prezenți acolo’, i-am tot zis. Este o sumă de 5.000 de euro.  Dacă voi vă imaginați că Florin Salam nu i-ar mai fi dat 5.000 de euro lui ăla…înseamnă că lumea a luat-o razna. Asta este o minciună, pentru că Florin Salam l-a chemat să-i dea banii. El a insistat că vrea înapoi 15.000 de euro, că vrea 10.000 de euro în plus că n-a venit Florin la el. Când Florin s-a urcat înapoi în mașină, el i-a lăsat banii pe picioare acolo ”, a declarat Nicolae Constantin, managerul lui Florin Salam, pentru playtech.ro.

Deși Florin Salama păstrat tăcerea o vreme, recent a făcut un live pe TikTok, unde le-a vorbit fanilor lui despre întreaga situație, afirmând că sunt mulți oameni care vor să îi facă rău, după ce s-a reapucat de cântat. Cântărețul de manele crede că vor să îi însceneze toate aceste lucruri, pentru a-i păta imaginea, deaorece el nu ar face niciodată așa ceva.

În plus, a recunoscut că este mult mai supărat pe cel care l-a învățat să facă aceste lucruri, după o perioadă atât de lungă de timp și și-a sfătuit fanii să nu mai aibă încredere în oamenii de genul.

„Să vă intre bine în cap ce vă spun acum. Există un cerc de oameni care, mai ales de când m-am reapucat să cânt... ei au crezut că n-o să mă mai reapuc de ce știu eu să fac cel mai bine... și există un cerc care vor să-mi însceneze fel și fel de zvonuri, nu știu cum să mă pronunț eu acum. Vă rog frumos să mă contactați pe mine personal când este nevoie de prezența mea și orice vorbiți cu mine. Nu vă luați după oameni... trece unu' pe stradă și spune ceva de orice. Până nu știi sigur, tu nu ai voie să arunci cu pietre într-un om.(...) îl lăsăm pe răutăcioși în baza lui Dumnezeu, să aibă grijă Dumnezeu de fiecare în parte.
Vii după 5 ani de zile să spui că nu știu ce... și ai primit și banii, și-am și cântat, dar nu mai contează. Eu nu pe oamenii ăștia sunt supărat, sunt supărat pe oamenii care îi învață să facă chestiile astea, și atunci tot ei au de pierdut. În primul rând, ca să te duci la poliție undeva, trebuie să ai un act la mână. Dacă nu ai dovezi, cum crezi că poți să convingi? Vai de capul lor la cei care vor să-mi facă trebuirile astea proaste, pentru că vor mai avea nevoie de mine și vă spun sincer, poate să-mi dea și o casă, nu mai vin”, a zis Florin Salam, într-un live pe TikTok.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---